Öğrenci Kredi Kartı

Yapı Kredi Öğrenci Kredi Kartı – Play Kart

Yapı Kredi Bankası'nın öğrencilere özel kredi kartı olan Play'i araştırdık. Play kart özellikleri, başvuru şartları ve yöntemleri için yazının devamına bakınız...

Sponsorlu Reklamlar

Yapı Kredi Play Kart Nedir? Başvuru Şartları Nelerdir?

Play kart sadece üniversite öğrencilerine özel olarak verilen bir kredi kartıdır. Örgün eğitim gören ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri Play Kart’a başvuru yapabilir.

Dikkat: Açıköğretim öğrencilerine Play Kart verilmemektedir.

Yapı Kredi Play Kart’ın Avantajları

  • Öğrenci kredi kartı olan Play Kart’tan yıllık ücret (kart aidatı) alınmaz.
  • World üyesi işletmelerden yapılan alışverişlerde puan kazandırır.
  • World üyesi işletmelerde 12 aya kadar taksitli alışveriş imkanı sunar. (Akaryakıt, telekomünikasyon, gıda, restoran, kuyum harcamaları, internet harcamaları dahil değil.)
  • Yapılan harcamaları 18 aya kadar sonradan taksitlendirebilir. Sonradan taksitlendirme süresi harcama tutarı ve türüne göre değişir.
  • Var olan taksitli harcamalara 3 aya ekstra taksit ekleyebilir.
  • 3 aya kadar harcama ertelemesi yapar.
  • Peşin olarak yapılan 500 TL ve üzeri harcamalarda onay garantili alışveriş kredisi imkanı verir.
  • Konya Büyükşehir Belediyesi otobüs ve tramvaylarında Play temassız kartı veya Play Mobil Ödeme’yi kullanarak yolculuk yapabilirsiniz.
  • 250 TL’ye kadar olan harcamaları temassız ödeme yöntemiyle ödeyebilirsiniz.
  • Bu kartın “Kredi Kartı Ödeme Güvencesi” adlı bir özelliği var. Bir çeşit sigorta olan bu özellik sayesinde istem dışı işsizlik, geçici iş göremezlik, kaza ve hastalık sonucu hastaneye yatma gibi durumlarda kart borçlarınız belli bir tutara kadar karşılanır. Detaylı bilgi almak için tıklayın.

Yapı Kredi Play Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Eğer hali hazırda Yapı Kredi müşterisiyseniz, Yapı Kredi Mobil üzerinden kolayca başvuru yapabilirsiniz. Mobil’e giriş yaptıktan sonra menü üzerinden bu sekmeleri takip etmeniz yeterlidir: Kartlarım/Başvurular/Kredi Kartı Başvurusu/Play

SMS ile Play Kart Başvurusu

Play Kart’a sms ile başvurmak da mümkün. Bunun için PLAY yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazın ve 4407’ye sms olarak gönderin. Bunun dışında 444 0 444 çağrı merkezi üzerinden de Play Kart başvurusu yapabilirsiniz.

Öğrencilere özel diğer kredi kartlarını görmek isterseniz tıklayın: https://yatırımhaber.com/ogrenci-kredi-karti/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu