Öğrenci Kredi Kartı

Garanti Bankası Öğrenci Kredi Kartı (Bonus Genç Kart Limiti)

Garanti Bankası'nın genç kullanıcılar için çıkardığı bir kredi kartı olan Bonus Genç Kart'ı inceledik. Kartın avantajlarını, dezavantajlarını, limit ve başvuru bilgilerini aşağıda paylaştık...

Sponsorlu Reklamlar

Garanti Öğrenci Kredi Kartı olarak anılsa da bu kart sadece öğrencilere verilmiyor. 18-25 yaş arasındaki herkes Garanti Bonus Genç Kredi Kartı’na başvuru yapabilir. Bonus Genç Kart Başvurusu yapmak için alttaki yöntemleri kullanabilirsiniz:

Garanti Bonus Genç Kart Başvurusu SMS-İnternet

SMS veya internet sayfası üzerinden anında başvuru yapabilirsiniz. SMS başvurusu için GENC yazıp 3340’a göndermeniz gerekiyor. Garanti’nin web sayfası üzerindeki başvuru formunu doldurarak da GENÇ Kart’a müracaat edebilirsiniz. İnternetten Garanti Öğrenci Kredi Kartı Başvurusu yapmak isterseniz tıklayınız. Başvuru yapmadan önce kartın özelliklerini incelemenizi tavsiye ederiz. Detaylı bilgi aşağıda:

Bonus Genç Kredi Kartı’nın Özellikleri

Kart için yıllık kullanım ücreti (aidat) alınmıyor. Bonus özelliği sayesinde üye işyerlerinde taksitli satın alma yaptırıyor. Bonus Genç aidatsız bir kredi kartı olduğundan taksit sayısına bazı sınırlamalar getirilmiş. Bu sebeple ek taksit gibi özellikler bulunmuyor. Ürünün diğer özellikleri şöyle:

  • Genç Kart kullanıcılarına özel kampanyaları anlık olarak görebileceğiniz ve bunlara katılabileceğiniz bir mobil uygulama tasarlanmış. Bonus Flaş adlı bu uygulamayı cebinize indirip size özel kampanyaları takip edebilirsiniz.
  • Restoran, fast food ve kahve zincirinde yapılan 350 TL ve üzerindeki harcamalara 35 TL bonus veriliyor. (Aylık)
  • 30 TL ve üzerindeki Steam ve i Tunes harcamalarına 15 TL bonus veriliyor.

Yukarıdaki kampanyalardan faydalanmak için Bonus Flaş üzerinden ilgili kampanyalara katılmanız gerekiyor.

Genç Kart kullanıcıları nakit avans çekme, ekstre ödemesi erteleme, karttan hesaba havale-eft yapma ve sonradan taksitlendirme gibi özelliklerden faydalanabilir. Bu işlemlerden alınacak faiz oranları ve komisyonlar alttaki tablodaki gibidir:

Alışveriş Faizi%1,60 (KKDF ve BSMV hariç)
Gecikme Faizi%2,00 (KKDF ve BSMV hariç)
Limit Aşım Faizi%1,60 (KKDF ve BSMV hariç)
Nakit Avans Faizi%1,60 (KKDF ve BSMV hariç)
Nakit Avans KomisyonuYOK
Karttan Hesaba Havale EFT Masrafı%5 + 10 TL
Sonradan Taksitlendirme Faizi (3 aya kadar)%1,60 (KKDF ve BSMV hariç)

Bonus Genç Kart Limiti Ne Kadar?

Alt limit 500 TL olarak belirtilmiş. Üst limit ise müşterinin özelliğine göre değişebiliyor. Müşterinin ebeveyninin gelir ve kart kullanım durumu limit konusunda etkili olacaktır.

Öğrencilere özel diğer kredi kartlarını görmek için tıklayınız: https://yatırımhaber.com/ogrenci-kredi-karti/

Bonus kart hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz bu bağlantıyı ziyaret ediniz: https://yatırımhaber.com/garanti-bankasi-kredi-karti-basvurusu-bonus/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu