Öğrenci Kredi Kartı

Denizbank Öğrenci Kredi Kartı (D-Şarj Bonus)

Denizbank'ın gençlere özel olarak verdiği kredi kartı ürünü olan D-Şarj Bonus'u inceledik. Kartın özellikleri, başvuru yöntemleri, aidat bilgileri ve daha fazlası aşağıda…

Sponsorlu Reklamlar

Denizbank’ın gençlere yönelik olarak düzenlediği D-Şarj Bonus kredi kartının özellikleri şöyle:

  • Türkiye sınırları içinde bulunan bütün kafe ve restoranlardaki harcamalara aylık 20 TL’ye kadar indirim. (Bir seferde en fazla 10 TL indirim kazanılabilir.)
  • Türkiye’deki sinemalarda yapılan harcamalara aylık 20 TL’ye kadar indirim imkanı. (Bir seferde en fazla 10 TL indirim kazanılabilir.)
  • D-Şarj Bonus ile internetten yapılan alışverişlerde %10’luk indirim imkanı. (Bu indirim tutarı toplamda ayda 5 TL’yi geçemez.)
  • 6 ay süresince her ay 200 TL ve üzerinde harcama yapmayı taahhüt eden müşteriye peşinen 10 TL bonus verilir.
  • Denizbank D-Şarj Bonus karın temassız ödeme özelliği de var. 90 TL’yi aşmamak kaydıyla temassız ödeme yapabilirsiniz.
  • Aynı karta Denizbank vadesiz hesabınızı da bağlayabilirsiniz. Böylece kredi kartı ve hesap kartını D-Şarj Bonus’ta birleştirip kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • 12 aya kadar vadeli olarak taksitli nakit avans kullanabilirsiniz.

Denizbank D-Şarj Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank öğrenci kredi kartı başvurusu smsle, 0850 222 0 800 çağrı merkezinden, internet bankacılığından veya şubelerden yapılabilir. SMS ile başvuru yapmak için DSARJ boşluk TC kimlik numaranızı yazıp 3280‘e gönderin.ÖRNEK SMS: DSARJ 12345678912

NOT: SMS ile başvuru yaptıktan kısa süre sonra Denizbank müşteri temsilciniz sizi arayacak ve kart başvurunuzu tamamlayacaktır.

Çağrı Merkezinden Denizbank Öğrenci Kartı Başvurusu

0850 222 0 800 numarasını arayın. Sesli yanıt sistemi sizden yapmak istediğiniz işlemi söylemenizi isteyecektir. Bu aşamada “Kredi Kartı Başvurusu” ifadesini anlaşılır bir şekilde söyleyin. Böylece sistem sizi doğrudan müşteri temsilcisine bağlayacaktır.

Sesli yanıt sisteminde sorun yaşarsanız tuşlama menüsünü kullanın. Bunun için yukarıdaki numarayı aradıktan sonra 1 dakika kadar bekleyin. Bu süre sonunda sistem sizi otomatik olarak tuşlama menüsüne yönlendirecektir. Bu aşamada Şifre ve Başvuru işlemleri menüsü olan 4’ü tuşlayın. Ardından sırasıyla 2 ve 1‘i tuşlayın. Yeni kart başvurunuzu bu yolla kolayca yapabilirsiniz.

Denizbank D-Şarj Bonus Kart Aidatları (Yıllık Ücretler)

Denizbank öğrenci kartı aidatı kapsamında asıl kartlardan ilk yıl 3,5 TL ücret alınıyor. Devamındaki yıllarda ise ise yıllık ücretler 55,5 TL olarak uygulanıyor. D-Şarj’a bağlı ek kartlardan aidat alınmıyor.

Denizbank Öğrenci Kredi Kartı Limiti Ne Kadar?

D-Şarj kartın belirlenmiş sabit bir limiti yok. Limit bilgileri müşteri profiline göre değişiklik gösterebilir. Şöyle ki; bankaya beyan edebileceğiniz gelir ne kadar yüksek olursa kart limitiniz de buna paralel olarak yüksek olacaktır.

Öğrenciye özel kredi kartı veren diğer bankaları da inceledik. Detaylara bu kategoriden ulaşabilirsiniz: https://yatırımhaber.com/ogrenci-kredi-karti/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu