Kart Borcu Sorgulama

Yapı Kredi Borç Sorgulama Yöntemleri (Kart ve Kredi)

Yapı Kredi Bankası kredi kartı borcu sorgulama ve kredi borcu öğrenme işlemlerini aşağıdaki yöntemleri kullanarak hemen yapabilirsiniz.

Sponsorlu Reklamlar

Yapı Kredi Kredi Kartı Borcu Sorgulama

İnternet şubesine giriş yapın. Kartlarım menüsünün içindeki Kendi Kredi Kartıma Borç Ödeme sekmesi üzerinden Yapı Kredi kart borcunuzu öğrenebilirsiniz.

İnternet şifreniz yoksa tıklayın: Yapı Kredi Bankası İnternet Şubesi Şifresi Nasıl Alınır?

Yapı Kredi Borç Sorgulama SMS (Ekstre Sorgulama)

Güncel kredi kartı ekstrenizi öğrenmek için EKSTRE yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı yazıp 4454’e sms olarak gönderin.

Yapı Kredi Borç Sorgulama Telefon Bankacılığı

Kredi veya kredi kartı güncel borç sorgusu için 0850 222 0444 numaralı çağrı merkezini arayın. Sesli yanıt sisteminin talimatlarını dikkate alarak Kredi Kartı Borcum veya Kredi Borcum ifadesini anlaşılır bir biçimde seslendirin. Sistem bu sayede sizi ilgili menüye aktaracaktır.

Yapı Kredi Borç Sorma (Mobil Bankacılık)

Yapı Kredi Mobil’den kredi borç öğrenme işlemini kolayca yapabilirsiniz. Bunun için Yapı Kredi Mobil’e giriş yapın. Menüyü açın ve Krediler sekmesine girin. Kredi İşlemleri bölümünün altında bulunan Kredilerim/Taksit Ödeme sekmesine girin. Bu şekilde dönemlik ve toplam kredi borcunuzu görebilirsiniz.

Yapı Kredi kart kapatma yöntemlerini görmek için hemen tıklayın: Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı İptali Nasıl Yapılır?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu