Kart Borcu Sorgulama

Vakıfbank Kredi Kartı Borç Sorgulama (Hesap Özeti)

Vakıfbank kredi kartı borç sorgulama ve hesap özeti görüntüleme yöntemlerini aşağıda açıkladık...

Sponsorlu Reklamlar

Vakıfbank kredi kartı borcu öğrenme işlemini Vakıfbank Mobil veya internet bankacılığı üzerinden yapabilirsiniz. Vakıfbank Mobil’e giriş yaptıktan sonra Tüm İşlemler-Kredi Kartları-Borç Bilgileri sekmelerini takip ederek kart borcu detaylarını görebilirsiniz.

İnternet bankacılığı şifreniz olmadan yukarıdaki yöntemi kullanamazsınız. İnternet bankacılığı şifresi konusunda detaylı bilgi almak için tıklayın: https://yatırımhaber.com/vakifbank-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-489/

Müşteri Hizmetlerinden Vakıfbank Kart Borcu Sorgulama

0850 222 0724 numaralı Vakıfbank çağrı merkezini arayıp aşağıdaki talimatları uygulayarak borç bilgilerinizi öğrenebilirsiniz:

  • Telesekreterin komutunu duyduktan sonra Vakıfbank müşteri numaranızı veya kart numaranızı tuşlayın.
  • Telesekreterin komutunu duyduktan sonra “Kart Borcu Sorgulama”
    ifadesini anlaşılır bir şekilde söyleyin. Sistem sesinizi algılayınca sizi Vakıfbank hesap özeti sorgulama menüsüne yönlendirecektir.
  • Yukarıdaki işlemde sorun çıkarsa sesli yanıt sistemine yönlendirilirsiniz. Bu aşamada 2 tuşuna basın ve telesekreterin yönlendirmesine uyun.

2 numaralı tuş müşteriyi kredi kartı işlemleri menüsüne yönlendirmektedir. Bu menü üzerinden Vakıfbank kredi kartı ekstresi sorgulama yerine ekstrenin e posta adresinize gönderilmesini de isteyebilirsiniz.

Vakıfbank telefon bankacılığında yapılabilen diğer kredi kartı işlemlerini bu bağlantıdan görebilirsiniz:
https://www.vakifbank.com.tr/kredi-karti-islemleri.aspx?pageID=389

Vakıfbank kredi kartı iptal etme yöntemlerini buradan hemen öğrenin: https://yatırımhaber.com/vakifbank-kredi-karti-iptali/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu