Kart Borcu Sorgulama

İş Bankası Kredi Kartı Borç Sorgulama Yöntemleri

İş Bankası kredi kartı borcu sorgulama işlemlerini aşağıdaki yöntemleri kullanarak hemen yapabilirsiniz.

Sponsorlu Reklamlar

Telefondan İş Bankası Kredi Kartı Borcu Öğrenme

0850 724 0 724 numarasını arayıp 2’yi tuşlayın. Bu sayede 9 haneli müşteri numaranızı ve 6 haneli müşteri şifrenizi tuşlayıp kart borcunuzu sorgulayabilirsiniz.

İş Bankası müşteri numaranızı bilmiyorsanız hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/is-bankasi-iban-sorgulama-hesap-no-ve-musteri-no-ogrenme/

İnternetten İş Bankası Hesap Özeti Görüntüleme

İnternet bankacılığına giriş yapıp Kartlarım-Kart İşlemlerim-Hesap Özeti Seçenekleri sekmelerini takip ederek mevcut borç ve İş Bankası kredi kartı ekstresi görüntülemesi yapmak mümkündür.

  • Harcama detaylarınızı görmek isterseniz sırasıyla Kartlarım-Kart İşlemlerim- Harcamalar sekmelerine basın. 
  • İş Cep’ten bekleyen provizyonları görmek için ise sırasıyla Kartlarım-Kart İşlemlerim- Bekleyen Provizyonlar sekmelerine girebilirsiniz.

DİKKAT: İnternet şubesine girebilmeniz için internet bankacılığı şifresi gereklidir. Şifreniz yoksa hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/is-bankasi-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir/

İşbank Anında Kart Borcu Sorgulama Sayfası

https://anindaislem.isbank.com.tr/Home/Login sayfası üzerinden giriş yaparak son hesap özetinizi, kalan borç tutarını, asgari ödeme tutarını ve toplam borç tutarını görebilirsiniz.

İş Bankası kredi kartı borcu öğrenme sms ile mümkün mü?

İşbank bankası kart borcu sorgulama işlemi sms ile yapılmıyor. Bu sayfada belirttiğimiz yöntemleri kullanabilirsiniz.

Diğer Yöntemler

İş Bankası ATM’lerine kartınızı taktıktan sonra karta ait harcama kalemlerini ve ekstre dökümünü kolayca görebilirsiniz. Sorgulama için İşbank şubelerine giderseniz, görevliler sizi ATM’ye yönlendirecektir. Harcamalarla ilgili bir hata olduğunu düşünüyorsanız şubelere yazılı olarak bildirimde bulunabilirsiniz.

Kredi kartınızda veya hesaplarınızda şüpheli bir durumla karşılaşırsanız mutlaka 0850 724 0 724 numarasını arayıp bildirim yapın. Bu numaradan kart iptali talimatı verebilirsiniz.

İşbank kredi kartı kapatma yöntemleri için hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/is-bankasi-kredi-karti-iptali-nasil-yapilir/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu