Kart Borcu Sorgulama

Denizbank Kredi Kartı Borcu Öğrenme (Borç-Limit-Hesap Özeti)

Denizbank borç sorgulama, güncel kart limiti ve ekstre bilgisi öğrenme işlemlerini 0850 222 0 800 numaralı çağrı merkezinden ve internet bankacılığından nasıl yapacağınızı bütün detaylarıyla anlattık. Ayrıntılı bilgi aşağıda…

Sponsorlu Reklamlar

Denizbank kredi kartı borç sorgulama işlemini çağrı merkezinden kolayca yapmak için alttaki talimatları uygulayınız:

Önce 0850 222 0 800 numaralı hattı arayın. Numarayı aradığınızda sizi sesli yanıt sistemi karşılayacak ve sizden yapmak istediğiniz işlemi söylemenizi isteyecektir. Bu aşamada “kredi kartı borç sorgulama” ifadesini anlaşılır bir şekilde söylerseniz sistem bunu algılayıp sizi doğrudan “Denizbank borç sorgulama” menüsüne iletecektir. Daha sonra operatörün yönlendirmesine uyarak TC kimlik numaranızı veya 16 haneli kart numaranızı tuşlayın. Böylece Denizbank hesap özeti öğrenme sorgulama, güncel limit ve borç sorgulama işlemini yapabileceksiniz.

Sesli yanıt sistemini kullanmakta zorluk çekiyorsanız aşağıdaki talimatları uygulayıp tuşlama yaparak Denizbank kart borcu sorgulaması yapabilirsiniz:

0850 222 0800 numaralı hattı arayıp 1 dakika kadar işlem yapmadan bekleyin. Bu yöntemle sistem sizi tuşla işlem yapılabilen menüye yönlendirir. Tuşlama menüsüne ulaşınca alttaki işlemleri yapın:

  • Kredi kartı güncel limit ve ekstre bilgileri” adlı bölüme giden 2‘yi tuşlayın,
  • Ardından; ekstre bilgisi almak için 1‘e veya güncel limit-kart borcu bilgisi almak için 2‘ye basın,
  • Sonrasında TC kimlik numaranızı veya sorgulama yapacağınız kredi kartına ait 16 haneli numarayı tuşlayıp işlemi tamamlayabilirsiniz.

Denizbank Mobilde Kart Borcu, Hesap Özeti ve Limit İşlemleri

Denizbank mobil uygulamaya internet bankacılığı şifrenizle giriş yaparak yukarıda adı geçen tüm işlemleri yapabilirsiniz. Şifreniz yoksa bu bağlantıyı ziyaret ederek nasıl şifre alacağınızı öğrenebilirsiniz: https://yatırımhaber.com/denizbank-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-510/

Şifrenizle Denizbank internet bankacılığına girin. Daha sonra ana menü üzerinden “Kart İşlemleri” ve ” Kredi Kartı İşlemleri” sekmelerini takip edin. Bu yöntemle kart limit, borç ve hesap özeti bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

DİKKAT: Kartınızdan memnun değilseniz, kart iptal işlemlerine göz atın: https://yatırımhaber.com/denizbank-kart-iptali/

Aidatsız kredi kartı istiyorsanız mutlaka inceleyin: https://yatırımhaber.com/aidatsiz-kredi-karti/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu