Kredi Kartı İptali

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı İptali Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi kredi kartı kapatma işlemlerini ve Yapı Kredi kredi kartı iptal dilekçesini yazının devamında görebilirsiniz. Bütün detaylar aşağıda…

Sponsorlu Reklamlar

Yapı Kredi kart iptali işlemleri için 444 0 444 telefon bankacılığını ve banka şubelerini kullanabilirsiniz. Ayrıca bankanın internet şubesinde bulunan Geçici Kart Kapama özelliğini kullanarak kartınızı kullanıma kapatıp güvenlik önlemi alabilirsiniz. Telefondan kart iptali işlemi yapmak için alttaki talimatları uygulayın:

Telefondan Yapı Kredi Kart İptali

444 0 444 numaralı Yapı Kredi müşteri hizmetlerini arayın. Telesekreterin yönlendirmelerine uyarak “Kredi Kartı İptali” ifadesini anlaşılır şekilde seslendirin. Bu şekilde bankanın kredi kartı kapatma ve iptal işlemleriyle ilgilenen müşteri temsilcisine yönlendirileceksiniz.

Yapı Kredi Şubelerinden Kart Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi şubelerine gidip kartınızı iptal ettirmek istediğinizi sözlü olarak beyan etmeniz genellikle yeterli olmaktadır. Ancak bazı şubeler müşteriden kart iptali dilekçesi isteyebilir. İptal dilekçesi örneğini aşağıda paylaştım:

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı İptal Dilekçesi

YAPI KREDİ BANKASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

Bankanıza ait olan ….. numaralı kredi kartının kullanıcısıyım. Bu kartın iptali için gerekli işlemlerin yapılmasını ve işlem sonucu hakkında tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.

Kartın İptalini İsteyen Müşterinin

ADI SOYADI

İMZASI

Yapı Kredi Mobil’den Geçici Kart Kapama

Yapı Kredi Mobil’e internet şifrenizle giriş yaparak kartınızı geçici olarak kullanıma kapatabilirsiniz. Bu sayede şüpheli durumlarda hızlıca önlem almış olursunuz.

Geçici kart kapama işlemi için Yapı Kredi Mobil’e giriş yapın. Menüyü açın ve Kartlarım menüsüne girin. Kartlarım menüsünün sonunda, Kart Ayarları başlığının hemen altında Panik Yok (Geçici Kart Kapama) seçeneğini göreceksiniz. Bu sekmeye girdiğinizde kullanmakta olduğunuz bütün Yapı Kredi Bankası kartlarınız listelenecektir. Kullanıma kapatmak istediğiniz kartın yanındaki butonu pasif olarak ayarlayıp işlemi tamamlayabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu