Kredi Kartı İptali

ING Kredi Kartı İptali (Pegasus-Bonus)

ING kredi kartı kapatma işlemi 0850 222 0 600 numaralı çağrı merkezinden veya ING Bank şubelerinden yapılabilir. Aşağıdaki talimatları uygulayıp ING kart iptali işleminizi hemen yapabilirsiniz.

Sponsorlu Reklamlar

ING kart kapatma işlemini telefon bankacılığıyla yapmak isterseniz öncelikle 0850 222 0 600’ü arayın. Kartınızı kaybolma, çalınma veya şüpheli hesap hareketi sebebiyle kapatmak istiyorsanız; Kayıp Çalıntı ve Şüpheli İşlem Bildirimi menüsünü giden * tuşuna basın. Bu yöntemle doğrudan müşteri temsilcisine bağlanacak ve ING kartınızı kapattırabileceksiniz. Diğer sebeplerle kartınızı iptal ettirmek istiyorsanız alttaki yöntemi uygulayın.

ING Pegasus Kart İptali (Müşteri Hizmetleri)

0850 222 0 600 ING müşteri hizmetlerini arayın. Operatörün komutunu duyunca Kredi Kartı İşlemleri menüsü olan 2‘ye basın. Bu menü üzerinden ING kredi kartınızı iptal edebilirsiniz.

Şubeden ING Kredi Kartı Kapatma

ING Bank şubelerine gidip gerekli prosedürleri takip etmek suretiyle kredi kartınızı iptal ettirebilirsiniz. Kart iptalini talep eden müşteriden kimlik belgesi istenecektir. Bu sebeple kimliğinizi yanınıza almayı unutmayın.

Genellikle dilekçeye gerek kalmadan müşterinin talebi yerine getirilmektedir. Bazı şubeler, kart iptaline dair dilekçe vermenizi isteyebilir. Dilekçe içeriği konusunda banka personeli sizi yönlendirecektir. Biz her ihtimale karşı örnek niteliğindeki ING kredi kartı iptal dilekçesini aşağıda paylaştık:

ING Bank Kredi Kartı İptal Dilekçesi

ING BANK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

Bankanıza ait olan ….. numaralı kredi kartının kullanıcısıyım. Bu kartın iptali için gerekli işlemlerin yapılmasını ve işlem sonucu hakkında tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.

Kartın İptalini İsteyen Müşterinin

ADI SOYADI

İMZASI

Bankaların kart aidatsız ve avantajlı kredi kartı ürünlerini inceledik. Detaylı bilgi için tıklayın: https://yatırımhaber.com/aidatsiz-kredi-karti/

ING Bank’ın aidatsız kredi kartını görmek isterseniz: https://yatırımhaber.com/ing-light-kart-basvurusu/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu