Kredi Kartı İptali

Vakıfbank Kredi Kartı İptali (Kart Kapatma)

Telefondan ve şubeden Vakıfbank kredi kartı kapatma işleminin nasıl yapıldığını anlattık. Tüm detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Vakıfbank kredi kartı iptali için 0850 222 0 724 numaralı çağrı merkezini arayabilir veya herhangi bir Vakıfbank şubesine müracaat edebilirsiniz. Vakıfbank kredi kartı kapatma işlemi çağrı merkezi ve şubeler dışındaki kanallarla yapılmamaktadır. Müşteri hizmetlerinden kartınızı iptal ettirmek istiyorsanız alttaki talimatları uygulayınız:

Çağrı Merkezinden Vakıfbank Kredi Kartı Kapatma

0850 222 0 724 numarasını aradıktan sonra “Kayıp Çalıntı ve Şüpheli İşlem Bildirimi” menüsü olan 1’i tuşlayın. Bu menü sizi doğrudan müşteri temsilcisine yönlendirecektir. Müşteri temsilcisine Vakıfbank kredi kartı kapatma talebinizi bildirdikten sonra işlem tamamlanacaktır.

Şubeden Vakıfbank Banka Kart İptali Nasıl Yapılır?

Kartınızı kaybettiyseniz veya kartınızla yapılmış şüpheli bir işlem farkettiyseniz hemen çağrı merkezini arayıp kartınızı iptal ettirmelisiniz. Aksi taktirde kötü niyetli şahısların kartınızla harcama yapması söz konusu olabilir.

Vakıfbank kart iptali için şube kanalını kullanmak isterseniz kimliğinizi yanınıza almayı unutmayınız. Aksi taktirde iptal işlemi yapılamayacaktır. Kart iptali prosedürü gereği sizden bir dilekçe imzalamanız veya form doldurmanız istenir. Hemen ardından Vakıfbank kart kapatma işleminiz gerçekleşecektir.

ÖNEMLİ NOT: Kart iptal işlemlerinin genellikle kart aidatı sebebiyle olduğunu gözlemlemekteyiz. Hem avantajlı hem de aidatsız bir kredi kartı istiyorsanız Enpara’nın kredi kartı ürününü mutlaka inceleyin: https://yatırımhaber.com/enpara-kredi-karti/

Vakıfbank’ın aidatsız kredi kartını incelemek isterseniz tıklayın: https://yatırımhaber.com/vakifbank-aidatsiz-kredi-karti/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu