Kredi Kartı İptali

İş Bankası Kredi Kartı İptali Nasıl Yapılır?

İş Bankası kart iptali için en kolay yöntemler aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Kredi kartı kapatma sebepleri; kartın çalınması, kartla kontrol dışı şüpheli işlem yapılması veya müşteri memnuniyetsizliği olarak sıralanabilir. Bu durumlarda İş Bankası kredi kartı iptali aşağıdaki yöntemlerle yapılabilir:

İş Bankası Kredi Kartı İptal Etme Telefon Numarası

0850 7240724 numaralı çağrı merkezini aradıktan sonra sırasıyla 1 ve tekrar 1 tuşuna basın. Bu yöntemle tarafınıza ait olmayan kart işlem bildirimi ve kayıp-çalıntı kart bildirimi yapabilirsiniz. Müşteri temsilcisi kartınızı hemen iptal edecektir.

Dikkat: Yukarıdaki kanalla sadece kayıp çalıntı ve şüpheli işlem bildirimi yapabilirsiniz. Diğer sebeplerle İş Bankası kredi kartınızı kapatmak istiyorsanız alttaki yöntemleri deneyin.

İş Bankası Kredi Kartı Kapatma

Kartınızdan memnun değilseniz direkt şubelere giderek kapattırmak en kolay yoldur. Şubeye gidip birkaç imza atarak İş bankası kredi kartı kapatma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Telefon bankacılığından da aynı işlemi yapabilirsiniz fakat müşteri temsilcisi kartınızı kapattırmama konusunda sizi ikna etmeye çalışacaktır. Bu sebeple kart kapatma süreci biraz daha uzayabilir.

İş Bankası Kredi Kartı Kullanıma Kapatma

Çalıntı ve kayıp bildirimi kapsamında İş Bankası kredi kartı iptali işlemini internet bankacılığı ve İşcep üzerinden de yapabilirsiniz. Bu işlemleri internet bankacılığı ile yapabilmeniz için İşbank internet şifresi almanız gerekir.

Şifreniz yoksa nasıl şifre alacağınızı buradan hemen öğrenebilirsiniz: https://yatırımhaber.com/is-bankasi-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir/

İş Cep’ten Kredi Kartı İptali Nasıl Yapılır?

İş Cep veya İş Bankası internet şubesine giriş yaptıktan sonra ,

  • Kartlarım
  • Kayıp/Çalıntı İşlemleri

sekmelerini takip edin. Açılan listede bütün İşbank kartlarınızı göreceksiniz. İptal ettirmek istediğiniz kartı seçip işlemi tamamlayın.

İş Bankası Kredi Kartları Neden Kapatılıyor?

Alıntı ve şüpheli işlem bildirimi dışında müşterilerin kredi kartlarını kapatma sebeplerinin başında kart aidatı sorunu geliyor. Yeni yönetmeliğe göre her bankanın aidatsız kredi kartı ürünü olmak zorunda. İş Bankası müşterisiyseniz kartınızı kapattırmadan da aidatsız kredi kartına dönüştürebilirsiniz.

İş Bankası’nın aidatsız kredi kartını incelemek için hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/is-bankasi-aidatsiz-kredi-karti/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu