Öğrenci Kredi Kartı

İş Bankası Öğrenci Kredi Kartı (İşte Üniversiteli)

İş Bankası Öğrenci Kredi Kartı olarak bilinen İşte Üniversiteli Kredi Kartı’nı ve İşte Üniversiteli Bankamatik Kartını inceledik. Ürünlerin özellikleri ve başvuru bilgileri aşağıda…

Sponsorlu Reklamlar

İş Bankası Öğrenci Kartı 18 yaşından büyük olan, lisans ve lisansüstü eğitimi almakta olan öğrencilere veriliyor. Maxsimum’un avantajları bu kartta da mevcut. Ürünün diğer özellikleri şunlar:

İşte Üniversiteli Kredi Kartı’nın Özellikleri

  • Maximum üyesi iş yerlerinden yapılan alışverişlere ek puan ve taksitlendirme yapar.
  • İşte Üniversiteli müze kart özelliği vardır.
  • Maximum’un indirimli alışveriş kampanyalarından faydalandırır.
  • Müşteriden 1yıl kart aidatı alınmaz.
  • İşbank öğrenci kartı temassız özellikli olarak verilebilir. Müşterinin başvuru sırasında bu özelliği talep etmesi yeterlidir.

İş Bankası Öğrenci Kredi Kartı Başvurusu SMS

Ön başvurunuzu sms ile yapabilirsiniz. Bunun için ÜNİK yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı yazarak 4402’ye göndermeniz yeterlidir.

İş Bankası öğrenci kredi kartı başvurusu şubelerden, İşcep’ten ve Maximum Mobil’den de yapılıyor. Şubeden başvuru yapmak için öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanı gerekiyor. Bankanın müşterisiyseniz İşCep’e veya Maximum Mobil’e giriş yapıp başvurunuzu online olarak hemen yapabilirsiniz.

İş Bankası öğrenci kredi kartı aidatsız mı?

İşte Üniversiteli kredi kartında 1 yıl süresince aidat alınmıyor. Sonraki dönemlerde kart aidatı alınacaktır. Ücret ödemek istemiyorsanız bankadan aidatsız öğrenci kredi kartı talep edebilirsiniz. Bu durumda bazı avantajlardan faydalanamazsanız. Aidatsız kredi kartında olmayan özellikleri görmek isteseniz tıklayın: https://yatırımhaber.com/is-bankasi-aidatsiz-kredi-karti/

İşte Üniversiteli Bankamatik Kartı Nedir?

İşbank şubelerine öğrenci belgeniz ve nüfus cüzdanınızla müracaat edip hesap açtırabilir ve İşte Üniversiteli Bankamatik Kartı alabilirsiniz. Bu ürün kredi kartı değildir. Bu kartın en önemli özelliği üye iş yerlerinden yapılan alışverişlerde para puan kazandırmasıdır.

Diğer bankaların öğrencilere özel olarak verdiği kredi kartlarını görmek için tıklayın: https://yatırımhaber.com/ogrenci-kredi-karti/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu