SMS Kredi

Halk Bankası 3452 Sms Kredi Başvurusu

Bu makalemizde Halk Bankası sms kredi başvurusu ve sms ile yapılan bazı sorgulama işlemleri hakkında bilgi verdik. Detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Banka şubelerinden yapılan kredi başvurusu işlemleri ile vakit kaybetmek istemiyorsanız internet bankacılığıyla ya da sms ile kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Halk Bankası sms ile kredi başvurusu

Halkbank sms kredi başvurusu bir ön başvuru niteliğindedir. Bu yöntemle banka sizin kredi almaya uygun olup olmadığınızı kontrol eder. Kredi için uygun bulunursanız Halkbank sizi şubelerine davet eder.

Halkbank 3452 sms kredi başvurusu için yapmanız gerekenler şunlardır:

  • Öncelikle cep telefonunuzun sms kısmındaki yeni mesaj sekmesine girin,
  • KREDI yazın ve kelimelerin arasında birer boşluk bırakarak TC Kimlik Numarası, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tuta bilgilerini girin,
  • Son olarak da bu mesajı Halkbank sms servisi olan 3452‘ye gönderin.
  • Yukarıda belirttiğimiz başvuru ihtiyaç kredisi içindir. Halkbank çeşitli ihtiyaç kredisi kampanyaları yapmaktadır. Bu kampanyaların bazılarına smsle başvurulabilir.
Halkbank kredi başvurusu
Halkbank kredi başvurusu

DİKKAT: Halk Bankası’nın sms ile verdiği kredilere uyguladığı faizleri ve diğer masrafları görmek için tıklayın: https://www.halkbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/ihtiyac-kredileri/hizli-kredi.html

Halkbank sms kredi anında hesaba yatar mı?

Halkbank sms kredi ile yapılan ihtiyaç kredisi başvurunuz olumlu sonuçlansa da kredi tutarı hesabınıza hemen yatırılmaz. Çünkü Halkbank sms kredi başvurusu yukarıda da belirttiğimiz gibi bir ön başvuru işlemidir. Kredi ön başvurusunun amacı, başvuru yapan kişinin kredi kullanmaya uygun olup olmadığını analiz etmektir. Peki, Halkbank Sms kredi başvurusu olumlu sonuçlanınca ne yapılır?

Halkbank kredi başvurusu ne zaman sonuçlanır?

Yukarıda anlattığımız gibi sms gönderdiyseniz kısa süre içinde Halkbank size dönüş yapacaktır. Bu geri dönüş kredi almak için uygun bulunup bulunmadığınızı belirtecektir. Ön başvurunuz olumlu sonuçlanırsa Halk Bankası personeli sizinle iletişime geçecektir. Bu esnada size, başvurduğunuz kredi ile ilgili genel bilgiler verilecektir. Banka görevlisi genel bilgileri ve gerekli evrak bilgilerini size bildirdikten sonra, sizi bir Halkbank şubesine davet edecektir.

Halkbank ihtiyaç kredisi için istenen belgeler

Halk Bankası sms kredisi başvurunuz olumlu sonuçlanınca şubelere gerekli belgelerle birlikte gitmeniz gerekir. Bu belgeler şunlardır:

  • Kimlik ( üzerinde T.C. kimlik numaranızın yazılı olduğu nüfus cüzdanı, ehliyet ya da pasaport gibi belgeler kabul edilir.)
  • Gelirinizi gösteren belgeler istenir. Maaşlı çalışan iseniz maaş bordrosu, faiz geliriniz var ise banka hesap cüzdanı, kira geliriniz var ise kira kontratı ve gayrimenkul tapusu gibi belgeler istenebiliyor.
  • İkametgah belgesi ya da üzerinize olan ve en az 3 aylık herhangi bir fatura istenir.
  • Yukarıda belirttiğimiz belgeler genel olarak ihtiyaç kredileri için istenen belgelerdir. Diğer krediler için bazı ek belgeler de istenebilir.

Halkbank sms ile kredi kartı şifresi alma

Halk Bankası’na ait bir kredi kartınız varsa kartınızın şifresini bir sms ile öğrenebilirsiniz. Halkbank sms ile kredi kartı şifresi alma işlemi için SIFRE yazın kelime aralarında birer boşluk bırakarak kart numaranızın son 6 hanesini ve annenizin kızlık soyadının ilk iki harfini yazıp 3404’e gönderin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Halkbank sms bankacılığı ile yapılabilen işlemler hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz https://yatırımhaber.com/halkbank-sms-ile-kredi-karti-sifresi-alma-islemi-nasil-yapilir/ adresimizi ziyaret ediniz.

Halk Bankası sms ücreti ne kadar?

Halk Bankası sms ile sorgulama işlemleri için standart bir sms ücreti alır. Sorgulama mesajları için Halkbank sms ücreti, GSM operatörünün belirlediği 1 sms tutarı kadardır. Kullandığınız GSM operatörünün sms paketi var ise oradan 1 sms olarak düşmektedir. Tarifenizde sms paketi yok ise faturanıza 1 sms ücreti olarak yansıtılır.

Halkbank sms bankacılığının diğer işlemleri

Halk Bankası sms bankacılığını kullanarak yapabileceğiniz diğer işlemleri şunlardır:

  • kredi kartı ekstresi sorgulama
  • kredi kartı limiti sorgulama
  • kredi kartı bakiyesi sorgulama
  • hesap bakiyesi sorgulama gibi işlemleri günün her saati yapabilirsiniz.

Halkbank sms kredi başvurusu haricindeki hizmetlerden faydalanabilmeniz için cep telefonu numaranızın Halk Bankası sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Bankanın müşterisiyseniz, bankada hesabınız varsa, bankaya ait kredi kartınız varsa vs, cep telefonu numaranız muhtemelen sisteme kayıtlı olacaktır.

Cep telefonu numaranız sisteme kayıtlı değilse ya da numaranızı güncellemek istiyorsanız bu tip işlemleri Halkbank Atmleri ve şubelerinden kolayca yapabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cepten ihtiyaç kredisi kullanabileceğiniz diğer bankaları öğrenmek isterseniz https://yatırımhaber.com/sms-ile-kredi-veren-bankalar-hangileri-420/ adresini ziyaret ediniz.

İlgili Yazılar

4 Yorum

    1. Halkbank sms kredi başvurunuz olumlu sonuçlanırsa, onaylanan kredinizi Halkbank şubelerinden kullanabilirsiniz. Yani bu kredi anında hesaba yatırılmıyor.

    1. Halkbank’a kredi başvurusu için gönderdiğiniz kısa mesajın ücreti; kullandığınız operatörün belirlediği 1 sms ücreti kadardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu