SMS Kredi

Odeabank Kredi Başvurusu ve Sorgulama (SMS ile)

Odeabank kredi başvurusu yapma, başvuru sorgulama ve Odeabank sms kredi faiz oranları hakkında ayrıntılı bilgi aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Odeabank kredi başvurusu sms servisiyle yapılabilir. Online ortamda başvuru sorgulaması yapmak da mümkün:

Odeabank kredi başvurusu smsle nasıl yapılır?

Odeabank Nakit Hazır Kredi’ye kısa mesaj ile başvuru yapmak istiyorsanız NAKIT boşluk TC kimlik numaranızı yazıp 8444‘e kısa mesaj olarak gönderin. Gönderdiğiniz kısa mesajın ücreti operatörünüz tarafından belirlenmiş 1 kısa mesaj ücreti kadardır. Odeabank’a sms ile kredi başvurusu yapmadan önce bankanın ihtiyaç kredisi faiz oranlarını öğrenmek istiyorsanız bunun da kolay bir yolu var:

Odeabank sms ile kredi faizi öğrenme işlemi nasıl yapılır?

Sms ile kredi faizi öğrenme işlemi için KREDI, döviz kodu (TL ya da USD) ve bilgi almak istediğiniz ayı yazarak 8444’e göndermeniz yeterlidir. Kısa mesajı gönderirken içerikte Türkçe karakter olmamasına dikkat ediniz. Bu konudaki örnek bir kısa mesaj şöyle olmalıdır: KREDI TL EYLUL

Odeabank kredi başvurusu sorgulama

Mesajla kredi başvurusu yaptığınızda başvuru sonucunuz kısa sürede size bildirilir. Bildirim alamazsanız Odeabank kredi başvurusu sorgulama ekranını kullanabilirsiniz. Bahsettiğimiz ekrana alttaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz: https://www.odeabank.com.tr/tr-tr/bireysel/basvurular/sayfalar/basvuru-ve-kurye-durumu-sorgulama.aspx

Odeabank kredi kartı başvurusu sorgulama

Yukarıdaki bağlantıyı kullanarak Odeabank kredi kartı başvurusu sorgulama da yapabilirsiniz.

Odeabank sms kredi özellikleri nelerdir?

Bankanın ihtiyaç finansmanı kampanyalarından biri olan Nakit Hazır krediye sms ile başvuru yapmak mümkündür. Bu kampanyanın özellikleri şunlardır:

  • Banka bu kampanyaya 60 ay vade yapıyor.
  • Kampanyanın faiz oranları %1,49‘dan başlıyor. Finansman kullanmak isteyen kişinin kredi notu (istihbarat), gelir seviyesi gibi etkenler faiz oranını değiştirebilir.
  • Bu kampanyayı kullanan tüketicilerden, finansman miktarının binde beşi oranında dosya masrafı (tahsis ücreti) alınıyor.
  • Banka, finansmanı vermek için hayat sigortası yaptırmayı şart koşuyor. Hayat sigortası primi yıllık olarak ödenmektedir ve bu prim müşterinin yaşına, cinsiyetine, sağlık durumuna göre değişebilir.
TutarVadeFaizAylık
Taksit
10 Bin
TL
36
ay
1,49
%
379
TL

53 TL dosya masrafı müşteriden peşin alınır. Kredinin efektif yıllık maliyet oranı %24,1690’dır. Hayat sigortası primi maliyete eklenmemiştir.

Başvuru sonucunda para hemen hesaba yatar mı?

Yapmış olduğunuz sms ile kredi başvurusu bir ön başvurudur. Bu ön başvurunun amacı başvuru yapan kişiye finansman verilip verilmeyeceğini belirlemektir. Ön başvurunuz olumlu sonuçlanınca sizinle iletişime geçilir ve ayrıntılı bilgi verilir. Yanınızda kimliğinizi de götürerek herhangi bir banka şubelerinden paranızı alabilirsiniz.

Odeabank kredi kartı başvurusu mesajla nasıl yapılır?

Bankaya bir kısa mesaj göndererek kart başvurusunda bulunabilirsiniz. Odebank sms ile kredi kartı başvurusu işlemi için telefonunuzun kısa mesaj bölümüne girip BANKO yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazın ve 8844’e yollayın. Bu şekilde Axess özellikli Odeabank kartlarına kolayca başvuru yapabilirsiniz.

Odeabank cepten döviz fiyatı öğrenme

Bankanın döviz fiyatları hakkında bilgi almak için cepten bir kısa mesaj göndermek yeterlidir. Cepten döviz alış ve satış fiyatlarını öğrenmek için DOVIZ yazıp 8444 mobil bankacılık servisine gönderebilirsiniz.

Şubelerin telefon numaralarını kısa mesajla öğrenme

Türkiye’de faaliyet gösteren bütün Odeabank şubelerinin iletişim numaralarına ve adreslerine bir kısa mesajla erişmek mümkündür. Bunun için yapmanız gereken şey, SUBE yazdıktan sonra telefon numarasını öğrenmek istediğiniz şubenin il ve ilçe bilgilerini sırayla yazıp 8444’e göndermektir. İl ve ilçe bilgilerini yazarken Türkçe karakter kullanmamanız gerekmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Diğer bankaların kampanyalarını ve cepten başvuru bilgilerini görmek isterseniz https://yatırımhaber.com/sms-ile-kredi-veren-bankalar-hangileri-420/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sorularınızı yorum kısmına yazın, kısa sürede cevaplayalım.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mutlaka Okumalısın
Kapalı
Başa dön tuşu