SMS Kredi

Denizbank Kredi Başvurusu Sms – 3280 (Telefonla)

Denizbank'ın Cebimde Kredi adlı kampanyası sms ile kredi imkanı veriyor. Başvuru işlemleri ve 2020 kredi maliyeti hakkındaki bilgiler aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Denizbank sms kredi başvurusu nasıl yapılır?

Denizbank sms kredi başvurusu yapmak için KREDİM yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numaranızı yazın ve 3280‘e gönderin.

denizbank mesajla kredi başvurusu
denizbank mesajla kredi başvurusu

Denizbank Yılbaşı Kredisi Sms Başvurusu

Denizbank Yılbaşı Kredisi 2020 adıyla %0,99’den başlayan faizlerle kredi veriyor. Bu krediye sms ile başvurmak için YENIYIL boşluk T.C kimlik numaranızı yazıp 3280’e gönderebilirsiniz. Kaynak: https://www.denizbank.com/krediler/bireysel-bankacilik/ihtiyac-kredisi

Denizbank Yılbaşı Kredisi geçici bir süreliğine geçerlidir. Denizbank’ın sürekli olan sms kredi kampanyasının özellikleri şunlardır.

Denizbank sms kredi özellikleri nelerdir?

Denizbank’ın sms kredisi kampanyasının özellikleri şöyle:

  • Denizbank ihtiyaç kredisi kapsamında olan Cebimde Kredi için üst limit 55.000 TL‘dir.
  • Bu kredi için en fazla 60 ay vade yapılıyor.
  • Denizbank sms kredi faiz oranları aylık %1,69 olarak belirtiliyor. Bu oranı değiştirmek bankanın elindedir.
  • Cebimde kredi için kefil istenmiyor.

Diğer bankaların sms kredi faiz ve başvuru bilgilerini de mutlaka inceleyin: https://yatırımhaber.com/sms-kredi/

Denizbank sms kredi hemen hesaba yatar mı?

Denizbank’a sms ile başvuru yaptıktan sonra 5 dakika içinde bankadan size geri dönüş yapılacaktır. Size ne kadar kredi alabileceğiniz ve kredinize ne kadar vade yapılabileceği konusunda bilgi verilecektir. Peki, Denizbank sms kredi hemen hesaba yatar mı?

Eğer Denizbank müşterisi iseniz ve Denizbank internet bankacılığı şifreniz var ise 20.000 TL’ye kadar olan kredilerinizi haftanın tüm günleri 09.00 – 21.00 arasında hesabınıza alabilirsiniz. Sms ile yapılan başvuru sonucunuz olumlu ise doğrudan internet bankacılığı üzerinden bu hizmeti alabilirsiniz. 20.000 TL’nin üzerindeki krediler sadece Denizbank şubelerinden veriliyor.

İLGİLİ: Denizbank internet şifrenizi hemen almak istiyorsanız https://yatırımhaber.com/denizbank-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-510/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İnternet bankacılığı kullanmıyorsanız ve sms ile yaptığınız başvuru onaylandıysa, kredinizi herhangi bir Denizbank şubesinden alabilirsiniz.

Denizbank sms kredi maliyeti ne kadar?

Güncel kredi maliyetlerine Denizbank’ın resmi sayfası olan bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/ihtiyac-kredileri/cebimde-kredi.aspx

Denizbank sms ile kart şifresi oluşturma işlemi nasıl yapılır?

Denizbank’tan aldığınız kredi kartlarını kullanabilmek için şifre oluşturmanız gerekmektedir. Denizbank kart şifresi oluşturma işlemi sms ile de yapılabilir. Denizbank sms ile kart şifresi oluşturma işlemi için SIFRE, oluşturmak istediğiniz 4 haneli şifre, kart numaranızın son 4 rakamı ve kartınızın arkasında bulunan 3 haneli güvenlik şifresini aralarda birer boşluk bırakarak 3280 Denizbank sms bankacılığına gönderin. Bu şekilde kart şifrenizi heme oluşturabilirsiniz.

Denizbank sms ile hesap bakiyesi öğrenme işlemi nasıl yapılır?

Denizbank Paracard hesap bakiyenizi bir kısa mesajla kolayca öğrenebilirsiniz. Denizbank mesajla hesap bakiyesi öğrenme işlemi için HESAP yazın ve bir boşluk bıraktıktan sonra banka hesap kartı numaranızın son dört rakamını yazıp 3280’e gönderin.

Denizbank sms ile tarım kredisi başvurusu

Denizbank sms kredi kapsamında çiftçilere özel kredi veriyor. 50.000 TL’ye kadar verilen bu krediye sms ile hemen başvuru yapabilirsiniz. Çiftçilerin yararlanabileceği bu krediye sms ile başvuru yapmak için:

  • kimlik numaranızı yazın aralarda birer boşluk bırakıp SMS Tarım yazın 3280‘e gönderin.

Denizbank tarım kredisi hakkında ayrıntılı bilgi almak isterseniz https://yatırımhaber.com/denizbank-ciftciye-sms-ile-kredi-veriyor/ linkine tıklayınız.

Denizbank Kredi Başvurusu

Denizbank’ kredi başvurusu yapmak isteyen tüketiciler birçok başvuru kanalından faydalanabilirler. Kullanılmak istenen kredi türüne göre başvuracağınız kanal değişebilir. Denizbank kredi başvurusu için şu kanallar kullanılabilir:

  • İnternet bankacılığı
  • Mobil bankacılık
  • Telefon Bankacılığı
  • Denizbank Şubeleri

Konut ve taşıt kredisi için şubesiz olarak sadece ön başvuru yapılabilir. Denizbank’ın bazı ihtiyaç kredisi kampanyalarını şubesiz ve gelir belgesiz olarak kullanabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Denizbank’ın ve diğer bankaların gelir belgesiz kredi kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi verdiğimiz yazımızı mutlaka inceleyin: https://yatırımhaber.com/gelir-belgesiz-kredi-veren-bankalar-2017/

Sorularınızı yorum kısmına yazın kısa sürede cevaplayalım.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mutlaka Okumalısın
Kapalı
Başa dön tuşu