Kartım Nerede?

Kuveyt Türk Kurye Takibi Nasıl Yapılır?

Kuveyt Türk kartım nerede? Kuveyt Türk kurye sorgulama nasıl yapılır? Kuveyt Türk hangi kurye ile çalışıyor? Kartım ne zaman gelir? Cevaplar ve daha fazlası aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

-Kuveyt Türk Kurye Takip-

Kuveyt Türk Katılım Bankası hesap kartı veya kredi kartı başvurunuz onaylanınca, kartınız anlaşmalı kargo şirketi aracılığıyla adresinize gönderilir. Kuveyt Türk kart takip işlemi için alttaki yöntemleri deneyin:

Kuveyt Türk Hangi Kurye ile Çalışıyor?

Kuveyt Türk, Kuryenet adlı kargo şirketiyle çalışıyor. Kartlar müşterilere Kuryenet vasıtasıyla iletiliyor. Kuveyt Türk kurye sorgulama işlemini Kuryenet müşteri hizmetleri veya web sayfası üzerinden şöyle yapabilirsiniz:

Kuveyt Türk Kurye İletişim Numarası (Kuryenet)

444 93 93 Kuryenet müşteri hizmetleri numarasıdır. Bu numarayı arayıp Kuveyt Türk veya Senin Bankan kurye takibi yapabilirsiniz. Kartınızın nerede olduğunu daha kolay öğrenmek için Kuryenet’in gönderi takip ekranını kullanın:

Kuryenet Gönderi Takip Sayfası

https://musterihizmetleri.kuryenet.com.tr/MusteriHizmetleriKuryenet/GonderiSorgulama.aspx bağlantısına tıklayıp Kuryenet gönderi takip sayfasına ulaşabilirsiniz. Bu sayfadaki kısımlara kargonuza ait gönderi numarası ve şifre bilgilerini girerek kurye takibi yapabilirsiniz.

DİKKAT: Kargo gönderi numarası ve şifresi Kuryenet tarafından bankaya kayıtlı cep numaranıza gönderilmektedir. Böyle bir mesaj almadıysanız Kuveyt Türk Çağrı Merkezi olan 444 0 123’ü arayın.

Kuryenet Whatsapp Destek Hattı Açıldı

Kuryenet’in Watsapp Hattı üzerinden de kuryenizi takip edebilirsiniz. Bu yöntemle karşınızda canlı bir müşteri temsilcisi maalesef bulunmuyor. Kurye takip numaranızı ve cep telefonu numaranızı Kuryenet Watsapp yazışma kısmına girerek kartınızın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Not: Watsapp üzerinden sorgulama yaparken cep numaranızın başındaki 0 rakamını yazmayın. Kuryenet Watsapp Hattına bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kuveyt Türk Kartım Gelmedi

Kartınız normal şartlarda 7 iş günü içinde elinize ulaşmalıdır. Bu süre aşıldıysa önce Kuryenet’e ulaşın ve gönderi durumunu öğrenin. Firmayla ilgili bir sorun yaşıyorsanız ve çözüm üretilmiyorsa Kuveyt Türk çağrı merkezini arayıp sorununuzu bildirin ve gerekirse şikayet kaydı açtırın.

Kart şifreniz yoksa mutlaka inceleyin: Kuveyt Türk Banka Kartı Şifresi Nasıl Alınır?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu