Kart Şifresi Alma

Kuveyt Türk Banka Kartı Şifresi Nasıl Alınır?

Kuveyt Türk kredi kartı ve bankamatik kartları için şifre alma yöntemlerini araştırdık. Detaylı bilgi aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Kuveyt Türk kart şifresi alma işlemini Kuveyt Türk Mobil uygulaması üzerindeki Kartlarım – Şifre Belirle sekmeleri üzerinden yapabilirsiniz. Alttaki videoda uygulamalı anlatımı görebilirsiniz:

kuveyt türk hesap kartı şifre alma

Yukarıdaki işlemi yapabilmek için Kuveyt Türk internet bankacılığınızın aktif olması gerekir. İnternet bankacılığınız açık değil ise tıklayın: https://yatırımhaber.com/kuveyt-turk-internet-sifresi-alma-islemi-nasil-yapilir/

Kuveyt Türk Müşteri Hizmetlerinden Kart Şifresi Alma

444 0 123 Kuveyt Türk çağrı merkezini arayıp sesli yanıt sistemini kullanarak şifrenizi kolayca oluşturabilirsiniz. Sağlam Kart, Debit Kart veya diğer bütün Kuveyt Türk kredi kartları ve hesap kartları için aynı işlem geçerlidir.

Kuveyt Türk Sağlam Kart Şifresi Alma

İnternet bankacılığına giriş yaptıktan sonra yukarıdaki videoda olduğu gibi Kartlarım menüsüne girin. Bu menüde Sağlam Kart’ınızı ve Kuveyt Türk’e ait diğer kartlarınızı göreceksiniz. Şifre işlemi yapacağınız kartı seçin ve Şifre Belirle sekmesine girin. 4 haneli ATM şifrenizi belirleyin ve işlemi tamamlayın.

Bilgi: Kuveyt Türk’e ait bütün banka ve kredi kartlarının şifresini 444 0 123 numaralı çağrı merkezinden de belirleyebilirsiniz. Şifre belirlemek için müşteri temsilcisine bağlanmanız şart değildir. Sesli yanıt sistemini kullanmanız yeterlidir.

Kuveyt Türk Kart Şifremi Unuttum

Bu durumda şifrenizi değiştirmeniz (yenilemeniz) gerekir. Yukarıdaki işlemlerin aynısını yaparak şifrenizi yenileyebilirsiniz. Yardıma ihtiyacınız olursa yorum kısmından bize yazabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu