Kiralık Kasa

Halk Bankası Kiralık Kasa Ücretleri 2020

Halk Bankası'nın kiralık kasa fiyatlarını ve kasa kiralama prosedürlerini yazının devamında görebilirsiniz...

Sponsorlu Reklamlar

Halk Bankası’nda kasa kiralamak isteyen okurlarımız için 2020 yılı için geçerli olan Halkbank kiralık kasa ücretleri ve kasa kiralama işleminin nasıl yapılacağı konusunda bir makale hazırladık.

Halkbank Kiralık Kasa Fiyatları 2020

Halkbank kasa kiralama ücretleri; kiralama süresi ve kasa ebatına göre değişir. Halk Bankası kasa ebatları küçük, orta ve büyük boy olmak üzere üç çeşittir. Halkbank kasa kiralama süreleri aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık olarak belirlenmiştir. Bununla beraber kasayı kiraladığınız gün sizden depozito adı altında bir ücret alınır. Kasayla işiniz bittiğinde depozite ücreti banka tarafından size iade edilir. Halkbank’ın kiralık kasa için aldığı depozito ücreti tüm süre ve ebatlar için 300 TL‘dir. Halkbank kiralık kasa ücretleri ise şunlardır:

Halkbank kiralık kasa ücretleri 2020

SüreKüçükOrtaBüyük
Aylık55 TL60 TL60 TL
3 Aylık85 TL120 TL120 TL
6 Aylık165 TL240 TL240 TL
Yıllık300 TL300 TL400 TL
  • Tabloda göründüğü gibi Halkbank kasa kiraları, küçük boyutlar için aylık 55 TL; orta ve büyük boyutlar için 60 TL,
  • 3 aylık Halkbank kiralık kasa ücretleri;
    • Küçük boy kasa için 85 TL,
    • Orta boy ve büyük boy kasa için 120 TL,
  • 6  aylık Halk Bankası kiralık kasa fiyatları;
    • Küçük boy kasa için 165 TL,
    • Orta boy ve büyük boy kasalar için 240 TL,
  • 1 yıllık Halk Bankası kiralık kasa ücretleri;
    • Küçük ve orta boy kasalar için 300 TL,
    • Büyük boy kasalar için 400 TL’dir.
  • Bütün kiralık kasa seçenekleri ve süreleri için Halkbank, 300 TL depozito ücreti almaktadır. Kasayı kiraladığınız sürenin sona ermesiyle, bankaya bir borcunuz yoksa, depozitoyu geri alabilirsiniz. Kiralık kasaların ücretleri ödenmezse banka, alacağını depozito ücretinden düşecektir. Bu durumlarda depozito tutarını geri alamazsınız.

Halkbank’tan Kasa Kiralama İşlemi Nasıl Yapılır?

Banka kasa kiralama işlemleri şubesiz bankacılık yöntemleriyle yapılamıyor. Halkbank’tan kasa kiralamak istiyorsanız öncelikle kasa hizmeti veren bir Halkbank şubesine müracaat etmelisiniz. Çünkü her şubede kiralık kasa hizmeti verilmiyor. Peki, Hangi şubede kiralık kasa olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Hangi şubede kiralık kasa olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Halk Bankası’nın web sitesi üzerinde bulunan modülü kullanarak banka şubelerini detaylı olarak aratabilirsiniz. Halkbank şubeleri için kiralık kasa sorgulama ekranı için bu bağlantıya tıklayınız. Bağlantıya tıklayınca açılan sayfa aşağıda paylaştığımız görseldeki gibi olacaktır. Banka şubesinden kiralık kasa olup olmadığını öğrenmek için yapmanız gereken şey ”Detaylı Ara” kısmındaki kiralık kasa seçeneğini işaretledikten sonra arama yapmaktır.

Halk Bankası Kiralık Kasa Sorgulama Ekranı
Halk Bankası Kiralık Kasa Sorgulama Ekranı

Bu şekilde size en yakın kiralık kasa hizmeti veren Halk Bankası şubesini bulabilirsiniz. Halkbank kiralık kasa başvurusu yaparken sizden kimliğiniz istenecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Diğer bankaların kiralık kasa fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz https://yatırımhaber.com/banka-kiralik-kasa-ucretleri/ linkine tıklayınız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu