Kart Borcu Sorgulama

Garanti Kredi Kartı Borç Sorgulaması Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası kredi kartınıza ait borcu, limit bilgilerini, biriken bonusları ve diğer ekstre bilgilerini anında öğrenebilirsiniz. Detaylı bilgi aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Garanti’nin sms, telefon veya internet bankacılığını kullanarak Garanti Bankası kredi kartı borç sorgulaması yapabilirsiniz. Borç sorgulamanın yanında ekstre, limit, bonus, asgari ödeme gibi diğer verilere de erişebilirsiniz. SMS ile sorgu işlemi için alttaki talimatları uygulayınız:

Garanti Bankası Kredi Kartı Borç Sorgulama Sms

Bonus, Miles and Smiles, Flexi, American Express ve Money türündeki kartlarınızın borç bilgisini sorgulamak için ekstre yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra kredi kartı numaranızın son 4 hanesini yazarak 3340’a kısa mesaj gönderin. Bu şekilde yaptığınız sorgulama sonucunda; kalan borcunuz, asgari ödeme tutarınız, son ödeme tarihiniz ve ekstre bilgileriniz size bir sms ile gönderilecektir.

444 0 333’ü Arayıp Borç Sorgulama Yapabilirsiniz

Alo Garanti 444 0 333’ü arayıp kredi kartınız hakkında birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Gerek sesli yanıt sistemiyle gerekse çağrı merkezi çalışanının desteğiyle kredi kartı borç sorgulama vb işlemleri kolayca yapabilirsiniz. Bunun için çağrı merkezinden size bildirilecek talimatları uygulamanız yeterli olacaktır.

Garanti İnternet Şubeden Kart Borcu Sorgulama

İnternet bankacılığı şifreniz var ise sistemde çevrimiçi olarak kart, harcama, ödeme vb bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz. Garanti internet şifreniz yok ise https://yatırımhaber.com/garanti-bankasi-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-495/ bağlantısını ziyaret ederek anında şifre alabilirsiniz.

Paramatikleri Kullanabilirsiniz

Garanti Bankası’na ait bütün bankamatiklerden kart bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Borç, harcama veya ekstre bilgisini öğrenmek istediğiniz kredi kartını bankamatiğe takarak işlemi tamamlayabilirsiniz.

Limit, Bonus ve Harcama Bilgilerinizi Bir SMS ile Öğrenin

Kalan kart limitini, biriken bonusları, dönem içi harcama toplamını ve sıradaki ekstre kesim tarihini bir kısa mesajla öğrenebilirsiniz. Bunun için bilgi yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra kredi kartı numaranızın son 4 hanesini yazarak 3340’a kısa mesaj göndermeniz yeterlidir.

[box type=”warning” align=”” class=”” width=””]ÖNEMLİ UYARI: SMS ile sorgulama işlemi yapabilmeniz için cep telefonu numaranızın Garanti Bankası’nın veri tabanına kayıtlı olması gerekir. Müşteri olma aşamasında telefonunuz sisteme kaydedildiği için genellikle bu konuda sorun çıkmamaktadır. Telefonunuz sisteme kayıtlı değil ise Garanti Bankası şubelerine müracaat ediniz. Kayıtlı olan telefon numaranızı değiştirmek isterseniz bankamatikleri kullanabilirsiniz.[/box]

MUTLAKA OKUYUN: Garanti Bankası kredi kartınızdan memnun değilseniz kartınızı hemen iptal edebilirsiniz. Kart iptali hakkında detaylı bilgi almak için hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/garanti-kredi-karti-iptali/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu