Aidatsız Kredi Kartı

Ziraat Bankası Aidatsız Kredi Kartı (Başvuru ve Özellikler)

Ziraat Bankası'nın aidatsız kredi kartı ürünleri hakkında detaylı bilgiye ve 2019 Ziraat Combo Kart aidat bilgilerine bu yazıdan ulaşabilirsiniz. Tüm detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Ziraat aidatsız kredi kartı kapsamında öğrencilere ve diğer müşterilere olmak üzere iki ürün sunuluyor. Bankanın öğrenciye özel aidatsız kredi kartını görmek için Ziraat Genç Kart bağlantısına tıklayın. Diğer müşterilere verilen aidatsız kartın özellikleri ise aşağıda…

Ziraat Aidatsız Kredi Kartı

Bankadan ücretsiz kredi kartı hizmeti istiyorsanız bunu başvuru esnasında belirtmeniz gerekir. Aksi durumlarda otomatik olarak ücretli kredi kartı tarafınıza gönderilir. Ziraat Bankası aidatsız kredi kartı ürünlerinde taksit, kampanya gibi bazı kısıtlamalar olacaktır. Kartın özellikleri şöyle:

  • %2,25 komisyon farkı ile alışveriş yaptırır.
  • Gecikmeli ödemelerde %2,75 faiz uygulanır.
  • Nakit avans özelliği vardır. Geri ödemelerde %2,25 oranında komisyon alınır.
  • Ana karta bağlı ek kart çıkarılabilir. Ziraat Bankası aidatsız kredi kartına bağlı ek kart da aidatsızdır.
  • Alışveriş yaptıkça Combo Lira biriktirir. Biriken Combo Liraları anlaşmalı iş yerlerinde harcayabilirsiniz.Ziraat aidatsız kart ile https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar bağlantısındaki kampanyalardan faydalanamazsınız.
  • Ziraat aidatsız kredi kartı başvurusu için aşağıya bakın…

Ziraat ücretsiz kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Şubesiz bankacılık kanallarıyla standart kredi kartı başvurusu yapılıyor. Bu sebeple aidatsız kredi kartı başvurusu için Ziraat şubelerine gitmeniz gerekiyor.

444 00 00 – 0850 220 00 00 numaralarından birini arayıp Ziraat müşteri temsilcisine bağlanıp aidatsız kredi kartı başvurusu yapmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Bu şekilde yapacağınız ön başvuru kısa sürede olumlu veya olumsuz olarak sonuçlanacaktır. Olumsuz sonuç alırsanız şubelere boşuna gitmemiş olursunuz. Zira başvuruyu şubeden tekrar yapsanız bile talebiniz reddedilecektir.

Ziraat Bankası Kredi Kartı İadesi Kampanyası

Ziraat Combo kredi kartı sahipleri belirlenen tutarda aylık harcama yapacaklarını taahhüt ederlerse, bu kişilerden kart ücreti alınmıyor. Bunun için aylık kart harcamanızın en az aşağıdaki tutarlarda olması gerekiyor:

Kart
Türü
Asıl
Kart İçin
Asgari
Harcama
Ek
Kart İçin

Asgari
Harcama
Bankkart
Combo
500 TL250 TL
Bankkart
Combo
Gold
750 TL375 TL
Bankkart
Combo
Platinum
1000 TL500 TL

Ziraat kredi kartı aidat tutarlarını bu bağlantıdan görebilirsiniz. Daha avantajlı aidatsız kredi kartı ürünleri var. Detaylı bilgi almak için mutlaka tıklayın: https://yatırımhaber.com/aidatsiz-kredi-karti/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu