Aidatsız Kredi Kartı

Enpara Kredi Kartı İncelemesi 2020 (En Avantajlı Kart)

Enpara kredi kartında aidat yok, ayda 3000 TL'ye kadar faizsiz taksitlendirme ve ekstre harcamaları uygun olan müşteriye ise yılda 100 TL olmak üzere 2 yıl boyunca geri ödeme var. Tüm detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Enpara Kredi Kartı, müşterilere sağladığı kampanyalar sayesinde en masrafsız ve en avantajlı kredi kartı ürünlerinden birisi konumundadır. Enpara Kredi Kartı’nın avantajları ve başvuru bilgileri şöyle:

Enpara Kredi Kartından Aidat Alınmıyor

Yıllık kullanım ücreti ve hesap işletim ücreti gibi masraflar Enpara’da yok. Banka, müşterileriyle yaptığı sözleşmede bu ücretlerin ömür boyu talep edilmeyeceğini taahhüt ediyor.

Her Ay 3 Harcamanızı Faizsiz Olarak Taksitlendiriyor

Her ay 3 alışverişinizi sonradan faiz farksız ve komisyonsuz olarak taksitlere bölebilirsiniz. Faizsiz taksit tutarı toplamda en fazla 3000 TL olabilir.

Enpara.com Kredi Kartı’nız ile toplamda 3.000 TL’yi geçmeyen 3 harcamanızı, herhangi bir faiz ya da ücret ödemeden internet veya cep şubeyi kullanarak taksitlendirebilirsiniz. Müşteriler bu avantajı 30 Haziran 2020 tarihine kadar her ay kullanabilecekler. 3000 TL’lik hakkınızı en çok 3 seferde kullanabilirsiniz. Harcama tutarları:

  • 1000-2000 TL arasında olursa 2,
  • 2000-3000 TL arasında olursa 3 faizsiz taksitlendirme hakkınızı birden kullanmış olursunuz.
  • Banka ve Kredi Kartları Yönetmeliği’ne göre akaryakıt, kuyum, telekomünikasyon, alkollü içecek, gıda, ofis malzemeleri harcamaları taksitlendirilemez.
  • 50 TL’den az olan harcamalara taksitlendirme yapılmaz.
  • 3000 TL’nin üzerindeki harcamalarınızı %1,60 faiz oranıyla taksite bölebilirsiniz.

DİKKAT: Enpara Kredi Kartı ile faizsiz taksitlendirme kampanyası 30 Haziran 2020 kadar geçerlidir.

Enpara Kredi Kartı 2 Yılda 200 TL Kazandırıyor

“Enpara Kredi Kartı aidatsızdır” demiştik. Bununla birlikte gerekli şartları sağlarsanız yılda 100 TL’den 2 yılda toplam 200 TL kazanabilirsiniz. Reklam kampanyasındaki Aidat Veren İlk ve Tek Kredi Kartı sloganı bu manaya geliyor. Yılda 100 TL kazanmanın şartları ise şunlar:

  • 30 Haziran 2019’dan önce Enpara Kredi Kartı’nızın olması gerekir.
  • Bir yıl içinde en az 6 ekstrede, ekstre başına en az 10 TL tutarında ve 10 adet harcama yapmış olmanız gerekiyor.
  • Yukarıdaki şartı sağladığınız hesap kesim tarihinden sonraki ayın yedisinde paranız hesabınıza yatırılıyor.

DİKKAT: Kredi kartı borç ödemeleri, kartı ile yaptığınız alışverişlerin ilk taksiti dışındaki taksitleri ve 10 TL’nin altındaki diğer harcamalar yukarıdaki kapsama dahil değildir.

Enpara Kredi Kartı Başvurusu

Enpara müşterisiyseniz mobil uygulamadan ve web sayfasından aidatsız Enpara kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.

Müşterisi değilseniz kredi kartı başvurunuzu buradan yapabilirsiniz: https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kredi-karti-basvurusu/kisisel-bilgiler.aspx

Enpara’nın kredi kartı haricinde de birçok avantajı bulunuyor. Kararsızsanız mutlaka inceleyin: https://yatırımhaber.com/enpara-com-hakkinda-bilgiler/

Enpara Kredi Kartı Başvuru Videosu

Mobilden Hızlı Başvuru

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu