Aidatsız Kredi Kartı

Garanti Bankası Aidatsız Kredi Kartı (Bonus Flexi)

Her bankanın "aidatsız kredi kartı" ürünü bulunuyor. Bu yazıda Garanti'nin ücretsiz kredi kartı ürünü olan Bonus Flexi'yi inceledik. Tüm detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Garanti Bonus Flexi karttan yıllık ücret alınmıyor. Ancak bunun karşılığında bazı avantaj kısıtlamaları yapılıyor. Bir sms göndererek diğer Bonus kartlarda bulunan ekstra kampanyalara katılabilirsiniz. Bu durumlarda müşteriden kampanyaya katılım ücreti alındığını belirtelim. Garanti Flexi kartın diğer özellikleri şöyle:

Garanti Aidatsız Kredi Kartının Özellikleri

Bonus üye iş yerlerinden satın aldığınız ürünleri anlaşmanın izin verdiği sayıda taksite bölebilirsiniz. Yine standart tutarda bonus kazanabilirsiniz. Biriken bonusları üye iş yerlerinde harcayabilirsiniz. Vadeli vadesiz tüm hesaplarınızı Flexi kartınız üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Bonus Flexi’ye başvurmadan önce kartın özelliklerini kendiniz belirleyebilirsiniz. Bu kapsamda sektör, firma, bonus ve ek taksit gibi varyasyonları ihtiyacınıza göre önceden seçebilirsiniz. Böylece kart kullanımından maksimum verim alabilirsiniz.

Garanti Ücretsiz Kredi Kartı Başvurusu SMS

Bonus Flexi Kart’a sms ile başvuru yapmak isterseniz BFLEXI yazıp 3340‘a göndermeniz yeterlidir. Başvuru işlemini internet sayfasındaki form üzerinden de yapabilirsiniz. Garanti Bonus Flexi Kart internetten başvuru işlemi için tıklayınız.

DİKKAT: Başvuru yaptıktan sonra müşteri temsilcisi size dönüş yapacaktır. Görüşme sırasında yıllık kart ücreti ödemek istemediğinizi belirtmeniz önemlidir. Aksi durumlarda adınıza gönderilecek kredi kartından yıllık aidat talep edilebilir.

Garanti Flexi kart limiti ne kadar?

Flexi Kart alt limiti 500 TL’dir. Gelir durumunuza göre daha yüksek limitli kart talebinde bulunabilirsiniz.

Garanti Bonus Flexi Kart Yeterli Mi?

Bu ürünün ek taksit, ekstra bonus gibi özellikleri bulunmuyor. Ayrıca bankanın düzenlediği birçok alışveriş kampanyasından da yararlanamıyorsunuz. Özetle bu ürün ücretli bir kredi kartının özelliklerini taşımıyor.

Hem ücretsiz hem de daha çok özelliğe sahip bir kredi kartı istiyorsanız Enpara’nın aidatsız kredi kartı ürününü mutlaka inceleyin: https://yatırımhaber.com/enpara-kredi-karti/

BUNA DA BAKIN: Akbank’ın aidatsız kredi kartı ürününü de incelemenizi öneririz. Ayrıntılı bilgi için bu bağlantıyı ziyaret ediniz: https://yatırımhaber.com/akbanktan-aidatsiz-kredi-karti-free-kart/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu