Kartlar

Vakıfbank E Ticaret Açma (Kartla İnternetten Alışveriş)

Vakıfbank bankomat (hesap) kartı veya kredi kartıyla internetten alışveriş yapabilmek için e ticaret aktivasyonu yapmanız gerekiyor. İşlem detaylarının uygulamalı anlatımı aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Vakıfbank kartı internet alışverişine açmak için bankanın mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Vakıfbank internet alışveriş onayı için alttaki işlemleri yapın:

Vakıfbank Bankomat Kartı İnternet Alışverişine Açma İşlemi

Hesap kartınızı yani Vakıfbank Bankomat kartı internet alışverişine açmak için öncelikle Vakıfbank Mobil uygulamasına şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra açılacak olan sayfanın sağ alt köşesindeki Tüm İşlemler seçeneğine tıklayın. Ardından sırasıyla Hesaplar/Bankomat Kartları/Kart Ayarları/İnternete Açma-Kapama sekmelerini takip edip işlemi tamamlayın.

Vakıf Mobil şifreniz yoksa tıklayın.

Vakıfbank kredi kartı internete açma 2020

Tüm İşlemler sayfa menüsünde bulunan Kredi Kartları sekmesine girin. İlgili sayfa aşağıdaki gibi görünmektedir:

Vakıfbank Tüm İşlemler Menüsü

Kredi Kartları menüsündeki listede Kart Ayarları sekmesini göreceksiniz. Bu sekmeye girmeniz gerekiyor. Örnek resim aşağıda:

blank
Vakıfbank Kart Ayarları Menüsü

Kart ayarları menüsündeki Kartı E Ticarete Açma/Kapama seçeneğine girin. Alttaki resimde e ticaret sekmesini görebilirsiniz.

blank
Vakıfbank E Ticaret Açma Kapama Sekmesi

E ticaret bölümündeki İnternetten Alışveriş butonunu aşağıdaki resimde olduğu gibi aktif hale getirin. Bu işlemden sonra kartınızla internetten alışveriş yapabilirsiniz.

blank
Vakıfbank İnternet Alışveriş Onayı

Vakıfbank bankomat kartı yurt dışı internet alışverişine açma

Yukarıdaki işlem yaptığınız kartınız hem yurt dışı hem de yurt içi alışverişlere açılacaktır. Başka bir işlem yapmanız gerekmiyor.

Vakıfbank Kredi Kartı İnternetten Alışveriş Yapamıyorum

Vakıfbank e ticaret açma videosunu izlemeniz tavsiye ederiz. Videoyu aşağıda paylaştık. Bu yöntemler işe aramadıysa Vakıfbank müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0724’ü arayınız. Yardıma ihtiyacınız var ise aşağıdaki yorumlar bölümünden sorununuzu bize iletebilirsiniz.

Vakfbank e ticaret nasıl açılır?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu