Kartlar

Halkbank Kartlarını İnternet Alışverişine Açma (SMS-İnternet Bankacılığı-Çağrı Merkezi)

Halk Bankası kartlarınızla internetten alışveriş yapmak istiyorsanız kartlarınıza e ticaret onayı vermelisiniz. Halkbank e ticaret açma işlemini smsle, müşteri hizmetleriyle veya internet bankacılığıyla anında yapabilirsiniz. Halkbank kartlarını internet alışverişine açma ve kapatma işlemlerini aşağıda detaylı şekilde anlattık…

Sponsorlu Reklamlar

Paraf kart internet alışverişine açma işlemini sms ile yapmak için INTERNET yazıp boşluk bıraktıktan sonra kart numaranızın son 6 hanesini yazın ve 3404’e gönderin. Aynı işlemi 0 850 222 0 400 Halkbank çağrı merkezinden de yapabilirsiniz. Numarayı aradıktan sonra:

  • Sistem Halkbank Diyalog Şifrenizi soracaktır. Diyalog şifreniz varsa girin, yoksa bekleyin.
  • Sesli yanıt sisteminin komutunu bekleyin ve 1‘e basarak Kart İşlemleri menüsüne girin.
  • Ardından Kredi kartınızı internet harcamalarına açmak ve kapatmak için 6‘yı tuşlayın.
  • Bu esnada cebinize onay sms şifresi gönderilir. Gelen 6 haneli şifreyi sisteme girdikten sonra Halkbank kredi kartını internet alışverişine açma veya kapatma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Halkbank internet bankacılığı şifreniz varsa mobil şubeye girerek de e ticaret açma-kapama işlemlerini yapabilirsiniz. Detayları aşağıda paylaştık:

Halkbank Mobil’den Kredi Kartı E Ticaret Onayı

Halkbank Mobil’e giriş yapın. Menüler bölümünden Kartlar sekmesine girin.

Halkbank Mobil Kartlar Menüsü
Halkbank Mobil Kartlar Menüsü

Daha sonra Kredi Kartı Kullanım Ayarları sekmesine girip işleme devam edin.

Halkbank Kredi Kartı Kullanım Ayarları
Halkbank Kredi Kartı Kullanım Ayarları

Son olarak aşağıdaki görselde olduğu gibi Halk Bankası’nın e ticaret açma-kapama sayfasını göreceksiniz. Bu sayfada internet alışverişleri yurt içi ve yurt dışı olarak ikiye ayrılmış. Bu seçeneklerden dilediğinizi aktif ederek kartınızla internetten alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. İşlemi tamamlamak için Güncelle butonuna basmayı unutmayın.

blank
Paraf kart internet alışverişine açma

Yukarıdaki menü üzerinden yalnızca Halk Bankası kredi kartlarını internet alışverişine açılabiliyordu. Ancak uygulamaya gelen son güncellemeyle birlikte Paraf Debit, Bank 24 veya Parafast gibi banka kartları da Halkbank mobil uygulaması üzerinden internet harcamalarına açılabiliyor.

Web tarayıcınızdan Halkbank internet şubesine giriş yaparak da kredi kartı ve bankamatik kartlarını internet alışverişine açabilirsiniz. Bu işleme özel uygulamalı bir video hazırladık…

Halkbank e ticaret onayı nasıl yapılır?

DİKKAT: Halk Bankası bireysel internet bankacılığına güvenli giriş yapmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz: https://sube.halkbank.com.tr/InternetBankingHost/HostLogin?CustomerType=Corporate

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu