Kredi Kartı İptali

Denizbank Kart İptali Nasıl Yapılır?

Denizbank kart iptali talimatı 0850 222 0800 numaralı müşteri hizmetlerinden ya da Denizbank şubelerinden verilebilir. Aşağıdaki işlemleri uygulayıp Denizbank kredi kartı kapatma işleminizi hemen yapabilirsiniz.

Sponsorlu Reklamlar

Denizbank kredi kartı iptalini kayıp, çalıntı veya şüpheli işlem sebebiyle istiyorsanız:
0850 222 0800 Denizbank çağrı merkezini arayın; Denizbank kayıp, çalıntı ve şüpheli işlem bildirimi menüsü olan 1’i tuşlayın. Bu menüden kayıp, çalıntı ve şüpheli işlem bildirimi dışında başka bir hizmet verilmiyor. Diğer sebeplerden dolayı Denizbank kredi kartını iptal ettirmek istiyorsanız çağrı merkezini arayıp doğrudan müşteri temsilcisine bağlanmanız gerekir.

Şubelerden Denizbank kredi kartı iptal etme işlemi

Üzerinde T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanınızla herhangi bir Denizbank şubesine giderek kartınızı iptali ettirebilirsiniz. Kart kapatma işlemini yalnızca kart sahibi yapabilir.

Denizbank kart kapatma dilekçesi

Bazı durumlarda iptal işlemi için müşteriden dilekçe yazması istenebilir. Genel olarak dilekçeye gerek kalmadan kart kapatma işlemi gerçekleştirilse de her ihtimale karşı örnek bir kart iptali dilekçesini aşağıda paylaştık:

DENİZBANK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
Bankanıza ait olan ….. numaralı kredi kartının kullanıcısıyım. Bu kartın iptali için gerekli işlemlerin yapılmasını ve işlem sonucu hakkında tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.
Kartın İptalini İsteyen Müşterinin
ADI SOYADI
İMZASI

Denizbank ek kart kapatma işlemi nasıl yapılır?

Ek kart kapatma talimatını yalnızca asıl kart sahibi olan müşteri verebilir. Bu işlem hem 0850 222 0 800 müşteri hizmetlerinden hem de şubelerden yapılabilir.

Denizbank Bonus kart iptali nasıl yapılır?

Tüm kredi kartlarını aynı yöntemlerle iptal ettirmeniz mümkündür. Kart türüne göre değişik işlem uygulanmamaktadır.

Denizbank’ın aidatsız (kullanım ücreti olmayan) kredi kartını araştırdık. Mutlaka inceleyin: https://yatırımhaber.com/denizbank-aidatsiz-kredi-karti-net-kart/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu