Bankalar

Ziraat Bankası Sms Bankacılığı Hizmetleri Nelerdir?

Bu makalemizde Ziraat Bankası'nın şubesiz bankacılık kanallarından biri olan Ziraat sms bankacılığı hakkında bazı soruları cevapladık. Detaylı bilgi için aşağıya bakınız...

Sponsorlu Reklamlar

Ziraat sms bankacılığı ile hangi işlemler yapılabilir?

Ziraat sms bankacılığı ile birçok işlemi şubesiz olarak yapabilirsiniz. Ziraat Bankası 4747 sms bankacılığı ile yapılabilen işlemlerin listesi şöyledir:

  • Ziraat sms ile kart şifresi alma işlemi (Ziraat Bankkart şifresi alma)
  • Kredi başvurusu
  • Ziraat sms ile kredi kartı başvurusu
  • Ziraat sms ile kredi kartı limiti arttırma
  • Ziraat sms ile kredi kartı limit sorgulama
  • Kredi Kartı Son Ekstre Detayları Sorgulama
  • Ziraat sms ile hesap hareketleri izleme
  • Kredili Mevduat Hesabı Başvurusu
  • Bakiye Sorgulama
  • FON Sorgulama
  • Döviz Sorgulama
  • Ziraat Bankası sms ile OGS Bakiye Sorgulama
  • Ziraat Bankası sms ile OGS para yükleme
  • Kredili Mevduat Hesabı Başvurusu
  • Avans Bankkart Başvuru ve Bakiye İzleme
  • Kazandıran Bankkart Başvuru ve Kazanç İzleme

Yukarıdaki işlemlerin daha detaylı açıklamalarını buradan görebilirsiniz: https://www.ziraatbank.com.tr/tr/dijital-bankacilik/sms-bankaciligi

Ziraat sms bankacılığı ile yukarıdaki işlemlerin bazılarının nasıl yapılacağını açıklayalım:

Ziraat sms ile kart şifresi alma işlemi nasıl yapılır?

Ziraat Bankkart şifresi alma işlemi sms ile hemen yapılabilir. Ziraat sms ile kart şifresi alma yani Ziraat Bankkart şifresi alma işlemi için SIFRE yazın aralarda birer boşluk bırakarak kart numaranızın son 6 rakamını, annenizin kızlık soyadının son iki harfini ya da doğum yerinizi, Ziraat Bankkart’ın arkasında bulunan 3 haneli güvenlik şifresiniz yazarak 4757’ye gönderin. Ziraat Bankkar şifresi alma işlemini sms ile bu şekilde tamamlayabilirsiniz. Kart şifrenizi unutursanız çağrı merkezinden ya da internet şubesinden kart şifrenizi güncelleyebilirsiniz.

Ziraat Bankası sms ile kredi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası’na sms ile kredi başvurusu yapılabilir. Ziraat 4747 sms bankacılığı servisini kullanarak ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi başvurusu yapılabiliyor.

Ziraat Bankası sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için TUKETICI yazın aralarda birer boşluk bırakmak suretiyle ”T.C Kimlik Numaranızı, kredi tutarını, vade ve aylık net gelirinizi” yazın 4747’ye kısa mesaj olarak gönderin. Ziraat sms kredi hakkında detaylı bilgi almak için ”Ziraat Bankası Sms Servisi 4747 ile Kredi Başvurusu’‘ başlıklı makalemize bakabilirsiniz.

Ziraat Bankası sms ile taşıt kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası sms ile taşıt kredisi başvurusu yapmak için TASIT yazın aralarda birer boşluk bırakmak suretiyle ”T.C Kimlik Numaranızı, kredi tutarını, talep ettiğiniz vadeyi, aylık net gelirinizi ve almak istediğinizi taşıtın bedelini” yazın 4747’ye kısa mesaj olarak gönderin.

Ziraat Bankası sms ile konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası sms bankacılığı ile konut kredisi başvurusu yapmak isterseniz KONUT yazın aralarda birer boşluk bırakmak suretiyle ”T.C Kimlik Numaranızı, kredi tutarını, talep ettiğiniz vadeyi, aylık net gelirinizi ve almak istediğinizi konutun bedelini” yazın Ziraat sms bankacılığı servisi olan 4747’ye kısa mesaj olarak gönderin.

Ziraat sms ile kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası’na sms ile kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Ziraat sms ile kredi kartı başvurusu için KREDIKARTI yazın aralarda birer boşluk bırakmak suretiyle ”T.C Kimlik Numaranızı, istediğiniz kredi kartı limitini ve aylık net gelirinizi” yazarak Ziraat 4747 sms bankacılığı servisine gönderin.

En avantajlı kredi kartı ürünlerini incelemek için tıklayın: https://yatırımhaber.com/kredi-karti-basvurusu/

Ziraat sms ile kredi kartı limiti arttırma nasıl yapılır?

Ziraat 4747 sms bankacılığı sevisini kullanarak kredi kartı limitinizi arttırabilirsiniz. Ziraat sms ile kredi kartı limiti arttırma işlemi için LIMIT yazın aralarda birer boşluk bırakarak ”kredi kartı numaranızın son altı hanesini, talep ettiğiniz limit, aylık net gelirinizi” yazarak 4747’ye gönderin. Bu şekilde Ziraat kredi kartı limit arttırma talebinizi sms ile bankaya bildirebilirsiniz.

Ziraat Bankası limit arttırma hakkında detaylı bilgi burada: https://yatırımhaber.com/ziraat-bankasi-kredi-karti-limit-yukseltme/

Ziraat sms ile kredi kartı limit sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Ziraat Bankası 4747 sms bankacılığı ile kredi kartlarınızı limitlerini öğrenebilirsiniz. Ziraat sms ile kredi kartı limit sorgulama işlemi nasıl yapmak için KKLIMIT yazın, bir boşluk bırakın ve ”limitini sorgulamak istediğiniz kartın son 6 rakamını” yazıp 4747’ye gönderin.

Ziraat Bankası sms ile OGS bakiye sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Ziraat Bankası sms ile OGS bakiye sorgulama işlemi için yapmanız gereken OGSBAK yazdıktan sonra bir boşlukbırakın ve aracın plakasını yazıp 4747‘ye gönderin. ÖRN: OGSBAK 06ABC06

Ziraat Bankası sms ile OGS para yükleme işlemi nasıl yapılır?

Ziraat Bankası sms ile OGS para yükleme işlemi için OGSYUK, plaka ve yüklemek istediğiniz para miktarını yazıp 4747’ye gönderin. ÖRN: OGSYUK 06ABC06 50

Ziraat Bankası sms ile kredili mevduat hesabı başvurusu nasıl yapılır?

Kredili mevduat hesabının amacı; ihtiyacınız olduğunda bankadan ne kadar avans para alacağınızı öğrenmektir. Yani kredili mevduat hesabı için bir tür avans hesabı denilebilir çünkü hesabınızda para olmasa bile banka size belirlediği bir limite kadar para çektirebilir. Peki, Ziraat Bankası sms ile kredili mevduat hesabı başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat’e sms ile kredili mevduat hesabı başvurusu yapmak için KMH yazdıktan sonra kelime aralarından birer boşluk bırakarak T.C Kimlik No, KMH tutarı ve aylık net gelirinizi yazın ve 4747’ye gönderin.

Ziraat sms ile hesap hareketleri izleme işlemi nasıl yapılır? Ziraat ek no nedir?

Ziraat sms ile hesap hareketleri izleme işlemi için HAREKET yazıp bir boşluk bırakıp Ziraat ek no bilginizi yazın 4747’ye gönderin. Peki, Ziraat Ek No nedir? Ziraat ek no nasıl öğrenilir?

Ziraat Bankası ek no nedir?

Ziraat Bankası ek no hesap numaranızın son 4 hanesidir. Ziraat Bankası ek no bilginizi hesap numaranıza ya da iban numaranıza bakarak öğrenebilirsiniz. Iban numarasının son bölümünü zaten hesap numaranız oluşturuyor. Bu sebeple iban numaranızın son 4 hanesi de Ziraat ek no diyebiliriz. Hesap ya da iban no bilginiz yoksa 444 00 00 veya 0850 220 00 00 numaralı Ziraat Bankası çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Ziraat Bankası hesap no, ek no ve iban tespiti hakkında ayrıntılı bilgi bu yazıda: https://yatırımhaber.com/ziraat-bankasindan-iban-ogrenme-iban-sorgulama/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu