Bankalar

Vakıfbank Sim Kart Bloke Kaldırma | ATM Mobil Çağrı Merkezi

Vakıfbank sim blokesi kaldırma yöntemlerini tüm ayrıntılarıyla anlattım. Aşağıdaki işlemleri yaparak sim kart blokenizi hemen kaldırabilirsiniz...

Sponsorlu Reklamlar

Vakıfbank sim kart bloke kaldırma işlemini ATM’lerden, şubelerden, müşteri hizmetlerinden veya internet bankacılığı üzerinden yapabilirsiniz. Detaylar şöyle:

ATM’den Vakıfbank Sim Kart Bloke Kaldırma İşlemi

Vakıfbank ATM’sine gidip kartlı işlem yaparak sim blokenizi kaldırabilirsiniz. Aşağıdaki işlem sırasını izleyerek blokenizi kaldırın:

  • Kartınızı ATM’ye takın ve şifrenizi girin,
  • Açılan menüde “Diğer İşlemler” sekmesine girin,
sim kart bloke kaldırma vakıfbank
  • Daha sonra SIM Kart Bloke Kaldırma sekmesine basıp işlemi tamamlayın.
blank
Vakıfbank atm sim kart bloke kaldırma

Vakıfbank Mobil sim kart bloke kaldırma (İnternet Şubesi)

Vakıfbank Mobil’e veya internet şubesine erişebiliyorsanız “Profilim-Ayarlar-Güvenlik Ayarları-Sim Kart Bloke Kaldır” sekmelerini takip ederek blokeyi kaldırabilirsiniz.

Mobilden sim blokesi kaldırma videosunu aşağıda paylaştım:

Vakıfbank sim kart bloke kaldırma (Mobilden)

NOT: SMS doğrulaması ile internet şubenize giriş yapıyorsanız sim blokesinden dolayı cebinize şifre gelmeyecek ve giriş yapamayacaksınız. Bu durumda diğer yöntemleri deneyebilirsiniz.

Vakıfbank Çağrı Merkezi Üzerinden Sim Bloke Kaldırma

Bloke geliş tarihinden 48 saat sonra 0850 222 0724 numaralı çağrı merkezini arayıp blokenizi kaldırabilirsiniz. 48 saat beklemek istemiyorsanız diğer yöntemleri kullanın.

Müşteri hizmetlerine direkt bağlanma yöntemlerini öğrenmek için tıklayın: https://yatırımhaber.com/vakifbank-musteri-hizmetleri-telefon-numaralari-2018/

Vakıfbank Şubelerinden SIM Kart Blokesi Kaldırma

Kimliğinizi yanınıza alıp herhangi bir Vakıfbank şubesine müracaat ederek sim blokesini kaldırabilirsiniz. Bu yöntem diğerlerinden daha fazla zamanınızı alacaktır. Bu sebeple önce yukarıdaki yöntemleri denemenizi tavsiye ederim.

Vakıfbank Sım Kart Blokesinin Sebebi Nedir?

Telefon SIM kart değişikliği veya operatör değişikliği sonucunda SIM kart blokesi sorunu ortaya çıkmaktadır. Operatör taşıma esnasında numaranız değişmez ama telefonunuza yeni sim kart takmanız gerekir. Bu yeni sim kartlarının bankanın mobil sistemi tarafından tekrar doğrulanması gerekir. Aksi durumda güvenlik sebebiyle bazı işlemleri yapmanıza izin verilmez. Yukarıdaki yöntemlerden herhangi birini uygulayıp bu sorunu çözebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu