Bankalar

Ziraat Bankası AÖF Harç Yatırma (İnternet Bankacılığı)

Açıköğretim Fakültesi harç ödemeleri Ziraat internet şubesinden kolayca yapılıyor. Ziraat Mobil uygulama üzerinden AÖF para yatırma işleminin resimli ve videolu anlatımı aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Ziraat AÖF ödeme işlemini mobil uygulama veya web şubeden yapabilmek için internet şifresine ihtiyacınız var. Şifreniz yoksa https://yatırımhaber.com/ziraat-bankasi-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-484/ sayfamızı ziyaret ediniz. Online olarak AÖF para yatırma işlemini nasıl yapacağınızı aşağıda anlattık:

Ziraat AÖF Ödemesi 2020

Son güncelleme sonrası çektiğimiz Ziraat mobilden aöf harç yatırma videosu aşağıda. Videonun altında resimli anlatım da mevcut…

ziraat bankası aöf para yatırma 2020

Ziraat Mobil’e giriş yaptıktan sonra ana ekranın sol üst kısmındaki menü bölümüne girin. Açılır menüdeki Ödemeler sekmesine girin:

Ziraat Bankası Online Ödemeler 2020
ziraat bankası üniversite harç yatırma nasıl olur?

Ödemeler menüsü ekranındaki Eğitim, Sınav ve Üniversiteler sekmesine girin. Bu menü üzerinden sistemin desteklediği bütün eğitim ödemelerini görebilirsiniz:

ziraat bankası eğitim ödemeleri
ziraat bankası eğitim ödemeleri

Eğitim sayfasında bulunan Üniversite ve Harç ve Sınav Ödemeleri bölümüne girin. Bu bölümde AÖF ile birlikte bütün üniversiteler için online harç ödemesi yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası üniversite harcı ödeme sistemi
Ziraat Bankası üniversite harcı ödeme sistemi

Daha önceden Ziraat Mobil üzerinden harç ödemesi yaptıysanız veya Ziraat müşterisi bir öğrenciyseniz sistem sizi kaydedecektir. Bu durum alttaki örnekte bulunan Kayıtlı Aboneler şeklinde görüntülenir. Önceden harç ödemesi yapmadıysanız veya başka bir kişiye ait olan harcı ödeyecekseniz Kurum Seçimi seçeneğine tıklayıp devam edin:

Kayıtlı-Kayıtlı Olmayan Öğrenci Bilgileri
Kayıtlı-Kayıtlı Olmayan Öğrenci Bilgileri

Harcını ödemek istediğiniz kurumu seçin. Biz Açıköğretim Fakültesi için ödeme yapacağımız için Anadolu Üniversitesi Tahsilat sekmesini seçeceğiz.

Harç Ödemesi İçin Üniversite Seçimi
Harç Ödemesi İçin Üniversite Seçimi

Anadolu Üniversitesi tahsilat ekranındaki Sorgu Tipi menüsünden Açıköğretim sekmesini seçin. Diğer seçeneklerin AÖF ile ilgisi yoktur.

AÖF Öğrenci Bilgileri
AÖF Öğrenci Bilgileri

Yukarıdaki ekranda belirtilen seçimleri yapın ve Devam butonuna basın. Sonraki sayfada ödemeniz gereken harç tutarı yazacak ve ödemeyi yapacağınız Ziraat hesabını seçmeniz istenecektir. Son olarak AÖF harç ödeme onayını verdiğinizde işleminiz tamamlanacaktır.

Yaptığınız ödeme işlemini kaydederek ilerleyen dönemlerdeki AÖF para yatırma işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde  yapabilirsiniz.

AÖF Para Yatırma 2020 (ATM)

Ziraat Bankası ATM’lerinden AÖF harcınızı yatırabilirsiniz. Alttaki videodan ATM’den AÖF harcı yatırmayı hemen öğrenebilirsiniz:

Ziraat ATM’den AÖF Harcı Yatırma 2020

Yardıma ihtiyacınız olursa bize yorum bölümünden ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu