Bankalar

Yapı Kredi Sim Kart Blokesi Kaldırma|İnternet Şubesi, Çağrı Merkezi, ATM

Genellikle sim kart değişikliği sebebiyle ortaya çıkan bir sorun olan Yapı Kredi Bankası sim blokesi nasıl kaldırılır? Tüm detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Yapı Kredi sim bloke kaldırma işlemini internet bankacılığından, ATM’den, ve 0850 222 0 444 numaralı çağrı merkezinden yapabilirsiniz. Sim kart blokesini aşağıdaki talimatları izleyerek kolayca kaldırabilirsiniz:

Yapı Kredi Sim Kart Bloke Kaldırma İnternet Bankacılığı

Yapı Kredi internet şubesine şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptığınızda hattınızda bloke olduğu için sistem size bir SMS gönderecektir. Bu SMS üzerinden Yapı Kredi SIM Kart Bloke Kaldırma ekranına yönlendirilirsiniz. İlgili ekranda sizden istenen bilgileri girdikten sonra sim blokeniz kaldırılacaktır.

ÖNEMLİ: Yukarıdaki işlem bireysel müşteriler için geçerlidir. Kurumsal müşteriyseniz yine aynı şekilde kullanıcı kodu ve şifrenizle sisteme giriş yapın. Sonrasında yukarıdakine benzer olan aşamaları geçip sim bloke kaldırma işlemini tamamlayın.

Yapı Kredi Müşteri Hizmetlerinden SIM Blokesi Kaldırma İşlemi

Kartınızda bloke varsa 0850 222 0 444’ü aradığınızda sistem sizi otomatik olarak sim blokesi kaldırma hattına yönlendirecektir. Bu sayede sizden istenen tuşlamaları yapıp sim blokenizi kaldırabilirsiniz.

Bunun yerine sesli yanıt sistemini de kullanabilirsiniz. Sesli yanıt sisteminin “İnternet Bankacılığı ve Mobil Kanallar Destek Hattı” ve “SIM Blokenizi Kaldırmak” sekmelerini takip ederek Yapı Kredi SIM kart blokesini kaldırabilirsiniz.

ATM’den Yapı Kredi SIM Blokesi Nasıl Kaldırılır?

Yapı Kredi ATM’lerinden kartlı işlem yaparak sim blokenizi kaldırabilirsiniz. Bunun için Yapı Kredi bankasına ait hesap kartınızı veya kredi kartınızı kullanabilirsiniz. Aşağıdaki videoda atmden sim bloke kaldırma işlemini uygulamalı olarak görebilirsiniz:

ATM’den Sim Kart Bloke Kaldırma Yapı Kredi Bankası

Bazı bankamatiklerde sim bloke kaldırma menüleri yukarıdaki videodaki menülerden farklı olabilir. Bu durumda aşağıdaki adımları takip ediniz:

  • Kullanıcı Başvuru İşlemleri
  • Kullanıcı İşlemleri
  • SIM Kart Bloke Kaldırma Akıllı SMS Numarası Onay
  • SIM Kart Bloke Kaldırma
  • Son ekranda sistem sizden sim blokesinin bulunduğu cep numarasını girmenizi isteyecektir. İlgili numarayı girip işlemi tamamlayabilirsiniz.

ÖNEMLİ: ATM’den sim blokesi kaldırmak için kartlı işlem gerekir. Bunun için kart şifrenizi bilmeniz gerekiyor. Yapı Kredi Bankası kart şifreniz yoksa hemen tıklayın: Yapı Kredi Kart Şifresi Alma | Tcard ve Kredi Kartı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu