Aidatsız Kredi Kartı

ING Light Kart Başvurusu (Aidatsız Kredi Kartı)

ING'nin ücretsiz kredi kartı ürününün adı Light Kart'tır. ING Light Kart'ın özellikleri ve başvuru bilgileri aşağıda…

Sponsorlu Reklamlar

ING Light Kart‘tan yıllık ücret alınmaz. Tüm alışverişlerde kullanılır. Light Kart ile peşin olarak satın alınan ürünler sonradan taksitlere bölünerek ödenebilir. Bu kart ING Asistans Hizmetlerini desteklemektedir. Bu sayede acil sağlık, çilingir, tesisatçı ve çekici gibi hizmetleri belli bir kotaya kadar ücretsiz alabilirsiniz. Kart hakkındaki diğer detaylar ve başvuru bilgileri şöyle:

ING Light Kart’a Nasıl Başvurulur?

Başvuru için 0850 222 0 600 numaralı çağrı merkezini arayınız. “ING Bank ürünleri ve kampanyalar hakkında bilgi almak için 4’ü tuşlayın” komutunu duyar duymaz 4’e basın. Bu sayede müşteri temsilcisine bağlanabilecek ve ING Light Kart Başvurusu yapabileceksiniz.

ING Light Kart’ın Diğer Özellikleri

Ücretsiz kredi kartlarında bazı kısıtlamalar oluyor. ING Light Kart ürününde de ek taksit, ekstra bonus puan, hava alanı hizmetleri (vale, lounge, hızlı geçiş vs) gibi özellikler bulunmuyor. Bu kartın en önemli avantajı ING Asistans hizmetlerini sağlıyor olmasıdır. ING asistans ile birçok hizmeti ücretsiz alabilme imkanı doğuyor. Asistans hizmetleri ve kota bilgileri hakkında daha fazla bilgi için tıklayın: https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/ozel-bankacilik/ayricaliklarimiz/asistans-hizmetleri

Light Kart’a Kimler Başvurabilir?

Bu ürüne herkes başvuru yapabilir ancak bazı temel şartları sağlamayan tüketicilerin başvurusu reddedilir. Belgelenebilir gelir ve uygun kredi skoru temel şartlardır.

Diğer bankaların aidatsız kredi kartı ürünleri burada: https://yatırımhaber.com/aidatsiz-kredi-karti/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu