Kartım Nerede?

ING Kartım Nerede? (Kurye Takip)

ING Bank hangi kurye ile çalışıyor? ING kredi kartım nerede? ING bank kart ne zaman gelir? Kargo takibi ve adres değişikliği nasıl yapılır? Cevaplar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

ING’ye yaptığınız kart başvuruları onaylandığında kartınız adresinize kuryeyle gönderilmektedir. ING kurye takip işlemini bankanın anlaşmalı olduğu kargo firmasından veya banka müşteri hizmetlerinden yapabilirsiniz. ING’nin anlaşmalı olduğu kargo şirketi KURYENET’tir. Aşağıda verdiğimiz Kuryenet gönderi takip bağlantısı üzerinden anında sorgulama yapabilirsiniz:

Kuryenet ING Kargo Takip Sayfası

Kuryenin nerede olduğunu sorgulamak için ING Gönderi Takip Numarası ve sisteme kayıtlı cep telefonu numaranız gereklidir. Sorgu sayfasına gitmek için tıklayın: https://musterihizmetleri.kuryenet.com.tr/MusteriHizmetleriKuryenet/GonderiSorgulama.aspx

ING Kurye Takip Numarası Nasıl Öğrenilir?

ING kartınız dağıtıma verildiğinde kargoya ait takip numarası cebinize gönderilecektir. Aksi durumlarda 0850 222 0 600 numaralı ING müşteri hizmetlerine ulaşıp kurye takip kodunu öğrenebilirsiniz.

ING bank kart ne zaman gelir?

ING bank kart ve kredi kartları 2 gün içinde basılır, 5 iş günü içinde dağıtıma çıkar ve ortalama 7-8 gün içinde adresinize ulaştırılır. Kargo firması kaynaklı bazı sorunlardan dolayı bu süre uzayabilir.

ING Kargo Teslim Adresi Değiştirme

Kartınız dağıtıma verilmeden önce veya sonra teslim adresi değişikliği yapabilirsiniz. Bu işlem için 0850 222 0 600 ING çağrı merkezinden destek alabilirsiniz. Kuryenet firması bankadaki verileri dikkate aldığı için bu konuda değişiklik yapmayacaktır.

Nasıl kart şifresi alacağınızı görmek için tıklayın: https://yatırımhaber.com/ing-kart-sifresi-alma/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu