Kartım Nerede?

Halkbank Kartım Nerede? (Kurye Takip)

Halkbank kartım nerede? Halkbank kurye sorgulama nasıl yapılır? Halkbank kurye telefon numarası kaç? Halkbank kartım ne zaman gelir? Cevaplar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Halk Bankası kredi kartı başvurunuz onaylandıktan sonra kartınız anlaşmalı kargo firmasıyla belirttiğiniz adrese gönderilir. Kurye takibi yapmak için alttaki yöntemleri kullanabilirsiniz…

Halkbank Hangi Kargo Şirketiyle Çalışıyor?

Halk Bankası Kuryenet adlı firmayla anlaşmalıdır. Kartlar müşterilere Kuryenet vasıtasıyla gönderilir. Halkbank kurye sorgulama işlemini çağrı merkezi veya internet sayfası üzerinden şöyle yapabilirsiniz:

Halkbank Kurye Telefon Numarası

444 93 93 numaralı Kuryenet Çağrı Merkezini arayıp kartınızın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Halk Bankası’nın çağrı merkezini ararsanız sizi Kuryenet’e yönlendirecektir. Bu sebeple doğrudan Kuryenet’i aramanız daha mantıklıdır.

DİKKAT: Kuryenet’in çağrı merkezine ulaşmak genelde çok zahmetli oluyor. Bu sebeple firmanın Gönderi Takip sayfasını kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu işlemi şöyle yapabilirsiniz:

Kuryenet Kurye Takip Sayfası

https://musterihizmetleri.kuryenet.com.tr/MusteriHizmetleri/GonderiSorgulama.aspx bağlantısı üzerinden kurye takibi yapabilirsiniz. Bu işlem için gönderi takip numarası gereklidir.

Gönderi takip numaranız size banka tarafından sms ile bildirilir. Bildirim yapılmadıysa Halk Bankası’nın 0850 222 0400 numaralı çağrı merkezini arayınız.

Halkbank Kredi Kartım Ne Zaman Gelir?

Kart teslimat süreci genelde 1 haftayı geçmez. Kargo şirketlerinden kaynaklanan bazı sorunlardan dolayı bu süre uzayabilir.

Adrese teslim kargoyla uğraşmak istemiyorsanız kartınızın şubeye gönderilmesini isteyebilirsiniz. Böylece kartınızı belirttiğiniz Halk Bankası şubesinden alabilirsiniz. Bu talebinizi başvuru sırasında Halk Bankası’na bildirmeniz gerekmektedir.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu