Müşteri Hizmetleri

Garanti Bankası Müşteri Temsilcisine Bağlanma Yöntemleri 2020

Garanti müşteri temsilcisine doğrudan bağlanma yollarını ve diğer iletişim kanallarını araştırdık. Detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Garanti Bankası’nın müşteri hizmetleri telefon numarası 444 0 333‘tür. Bu numara üzerinden 7 gün 24 saat boyunca işlem yapabilirsiniz. Günün her saatinde sizinle ilgilenecek bir çağrı merkezi çalışanı görev yapmaktadır. Ancak bazı durumlarda Garanti Bankası müşteri temsilcisine ulaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Bu tip durumlarda Garanti müşteri temsilcisine direkt bağlanma numaralarını deneyebilirsiniz.

Garanti Müşteri Temsilcisine Direkt Bağlanma 2020

Önce bankanın 444 0 333 numaralı hattını arayın. Bankanın sese duyarlı sistemi devreye girecek ve sizden yapmak istediğiniz işlemi söylemenizi isteyecektir. Telesekreter; Yapmak istediğiniz işlemi kısaca söyler misiniz? komutunu verecektir. Doğrudan müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorsanız bu komutu dikkate almayın. Aynı komut bir kere daha verilecektir. Ardından telesekreter, telefon bankacılığı hizmetlerini numaralarıyla söylemeye başlayacaktır. Bu esnada 0’a basarsanız Garanti Bankası müşteri hizmetlerine direkt bağlanabilirsiniz.

ÖNEMLİ: Belirttiğimiz kısa yol tuşu kayıp çalıntı bildirimi için sizi müşteri temsilcisine bağlayacaktır. Bu yöntemle ulaşacağınız müşteri temsilcisi, başka bir sorununuz olsa bile, sizinle ilgilenecektir.

Garanti Müşteri Hizmetleri Numarası 0850

Alo Garanti olarak müşterilerine hizmet veren diğer numara 0850 222 0 333‘tür. Bu numara üzerinden de Garanti müşteri temsilcisine direkt bağlanabilirsiniz. Bunun için yukarıda belirtiğimiz işlemleri aynı şekilde yapmanız yeterlidir.

Garanti Bankası Ticari Müşteri Hizmetleri Numarası

KOBİ ve kurumsal müşterilerin destek alabileceği çağrı merkezi telefon numarası 444 56 24’tür (KOBİ Danışma Hattı). Garanti Bankası müşterisi olmayan KOBİ’ler de bu hat üzerinden bilgi ve destek alabilirler.

Yurt Dışından Garanti Çağrı Merkezine Erişim

Türkiye dışından Garanti Bankası Çağrı Merkezine ulaşmak isterseniz yukarıda verdiğimiz numaraların başına Türkiye’nin ülke kodunu eklemeniz yeterlidir. Yani +90 212 444 0 333 ve +90 850 222 0 333 numaralarından birini arayabilirsiniz.

Garanti Bankası müşteri temsilcisine telefon bankacılığı dışındaki bazı yöntemleri kullanarak da erişebilirsiniz. Bunlardan en işlevsel olanı iletişim formudur:

Garanti Bankası İletişim Formu

Garanti’ye her türlü talebinizi veya probleminizi iletişim formunu kullanarak bildirebilirsiniz. Garanti iletişim formuna https://www.garanti.com.tr/ssl/iletisim_formu#calcContent=UID3569bf9 bu bağlantı üzerinden hemen ulaşabilirsiniz. Açılacak olan Garanti Bankası iletişim formu ekranının bir kısmı aşağıdaki gibi görünür:

Garanti Bankası İletişim Formu
Garanti Bankası İletişim Formu

Garantinin müşterileri için özel olarak tahsis ettiği bir mail adresi bulunmuyor. Ancak yukarıdaki form da mail adresi işlevi görüyor. Konu hakkındaki bütün soru ve önerilerinizi yorum bölümüne yazarak bize iletebilirsiniz.

Vakıfbank çağrı merkezi numaralarını görmek için https://yatırımhaber.com/vakifbank-musteri-hizmetleri-telefon-numaralari-2018/ adresine tıklayınız.

İlgili Yazılar

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu