Müşteri Hizmetleri

Findeks Müşteri Hizmetleri (Telefon No, Mail, Adres)

Findeks müşteri hizmetleri numarası, e mail adresi ve diğer iletişim bilgilerine bu yazıdan ulaşabilirsiniz.

Sponsorlu Reklamlar

Findeks 9 büyük bankanın ortak veri paylaşımı yaparak oluşturduğu KKB’ye bağlı bir platformdur. Ücretsiz üyelik prensibiyle sisteme kayıt olabilirsiniz. Hizmet alırken bir sorun yaşadığınızda Findeks müşteri hizmetleri numarasını arayabilir veya e posta adresine mail gönderebilirsiniz.

Findeks Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası 2019

Findeks 444 4 552 hattıyla çağrı merkezi hizmeti vermektedir. Bu numara üzerinden 7 gün 24 saat hizmet alabilirsiniz.

Findeks çağrı merkezine direkt bağlanma

Findeks müşteri temsilcisine direkt bağlanmak için ekstra bir işlem yapmanıza gerek yok. 444 4 552 hattını aradıktan sonra ortalama 1 dakika içinde müşteri temsilcisine yönlendirileceksiniz.

Findeks e posta iletişim adresleri (Bireysel ve Kurumsal)

Bireysel müşteriler Findeks ile iletişim kurmak için iletisim@findeks.com e mail adresini kullanabilirler. Kurumsal olarak Findeks ile iletişim kurmak için firmanın kurumsal e mail adresi olan info@kkb.com.tr‘yi kullanabilirsiniz.

Findeks İletişim Adresi

Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. bünyesine bağlı bir kuruluş olan Findeks’in adres iletişim bilgileri şunlardır:

Barbaros Mahallesi, Ardıç Sokak, Varyap Meridian F Blok, Ataşehir/ İSTANBUL

Findeks’in Sağladığı Hizmetler

Kredi Notu

Bankaların tüketicilere kredi vermek için baktıkları ilk veri kredi notudur. Bu skora Findeks üzerinden ulaşabilirsiniz. Findeks, Kredi Kayıt Bürosu’na bağlı olarak 9 büyük bankanın müşteri verilerini kullanır. Bu verilere göre tüketicinin kredi notu anında belirlenir.

Findeks kredi notunuzu öğrenmek için tıklayınız: https://yatırımhaber.com/findeks-kredi-notu/

Risk Raporu

Risk raporu, tüketicinin son 5 yıl içinde bankalarla olan tüm borç-ödeme ilişkilerini ayrıntılı şekilde göstermektedir. Tüketici ne kadar ve ne zaman kredi kullanmış, ödemelerini düzenli yapmış mı, kart borçlarını düzenli ödemiş mi, gibi detaylara risk raporu üzerinden ulaşılıyor. Findeks 9 bankanın veri tabanını kullanarak bu raporu anında çıkarıyor.

Findeks Risk Raporu hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız: https://www.findeks.com/urunler/risk-raporu

Not Danışmanı

Findeks’in algoritmik hesaplama sistemi her türlü finansal hareketten etkileniyor. Bu sebeple kredi notları her gün güncelleniyor. Bu kapsamda kredi notu düşük olanlara veya notunu korumak isteyenlere özel olarak danışmanlık hizmeti veriliyor.

Takipçi

Findeks takipçi sistemi; tüketicinin kimlik, iletişim ve finansal bilgilerini düzenli aralıklarla web ortamında tarar. Tarama sonucunda tüketicinin bilgilerine güvenli olmayan sitelerde rastlanırsa tüketiciye sms ve e posta yoluyla bilgi verilir.

İzleme

Bu hizmet ile kredi notu, kredi borcu-limiti, borç/limit oranı gibi finansal verileri tek ekran üzerinde görebilirsiniz.

Uyarı

Kredi, kredi kartı ve kredili mevduat hesabına ait limit-borç değişimlerini, yeni yapılan kredili ürün başvurularını, ödeme gecikmelerini müşteriye bildiren hizmettir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu