Bankalar

Denizbank Sim Kart Bloke Kaldırma | İnternetten Bloke Kaldırma

Denizbank sim bloke kaldırma işlemini ATM'lerden, şubelerden ve internet bankacılığı üzerinden yapabilirsiniz. İşlemlerin detaylı anlatımı aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Denizbank sim bloke kaldırma işlemini ATM ve şube üzerinden hemen yapabilirsiniz. Sim blokesini internet şubesinden kaldırmak isterseniz, hattınıza bloke gelmesinden itibaren 48 saat beklemeniz gerekir. İnternetten bloke kaldırmak için alttaki talimatları uygulayabilirsiniz:

Açıkdeniz internet bankacılığı sim kart bloke kaldırma

Denizbank’ın mobil uygulamasından veya bankanın resmi web sayfası üzerinden blokeyi kaldırabilirsiniz. Yapmanız gereken ilk şey https://www.denizbank.com adresine gidip sağ üstte yer alan Şifremi Unuttum butonuna tıklamak.

mobildeniz bloke kaldırma
mobildeniz bloke kaldırma
  • Sıradaki sayfada banka veya kredi kartı numaranız, kart şifreniz ve kartınızın son kullanma tarihi istenecektir. Bu bilgileri girdikten sonra telefonunuza sms ile bir doğrulama kodu gelecektir. Bu kodu ilgili kısma girip devam edin.
Denizbank sms bloke kaldırma
Denizbank sms bloke kaldırma
  • Sonraki sayfada doğum tarihi ve nüfus cüzdanı (kimlik kartı) seri numarası istenecektir. Bu bilgileri girip devam edin.
denizbank telefon bloke kaldırma
denizbank telefon bloke kaldırma
  • Son sayfada sim blokesini göreceksiniz. Bloke Kaldır butonuna basarak işlemi tamamlayın. İlgili sayfa alttaki resimdeki gibi görünmektedir:
denizbank sim kart değişikliği bloke kaldırma
denizbank sim kart değişikliği bloke kaldırma

Denizbank Sim Kart Bloke Kaldırma Atm’den Nasıl Yapılır?

Sim blokesi ATM’den kartlı olarak yapılmaktadır. Kartınızı ATM’te takıp şifreli giriş yaptıktan sonra aşağıdaki sekmeleri takip edin:

  • Tüm İşlemler
  • Diğer İşlemler
  • İnternet Şube İşlemleri
  • Sim Kart Bloke Kaldır

Denizbank ATM’sinden sim blokesi kaldırmanın uygulamalı videosunu aşağıda görebilirsiniz:

denizbank bloke kaldırma atm

Denizbank Çağrı Merkezinden Sim Blokesi Kaldırılmıyor!

0850 222 0800 Denizbank müşteri hizmetleri hattı üzerinden sim kart blokesi kaldırılmamaktadır. Bazı web sitelerinde bunun aksini belirten ve kişileri yanlış yönlendiren bilgiler bulunuyor. Bunlara itibar etmeyiniz.

Denizbank kredi kartlarının özellikleri, kart aidatları ve başvuru bilgilerini görmek için hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/denizbank-kredi-karti-basvurusu-sms/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu