İhtiyaç Kredisi

Denizbank Emekli Kredi Hesaplama 2021 | %1,24 Faizli

Denizbank'ın emekliye özel ihtiyaç kredisi kampanyasını inceledik. Faiz, maliyet ve başvuru detayları aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Denizbank emekliye %1,24 faizli ihtiyaç kredisi veriyor. 1 Ocak 2021 itibariyle piyasadaki en uygun emekli kredisi faizlerinden biri bu kampanyaya ait. Kampanyanın şartları ve diğer detaylar aşağıda…

Denizbank Emekli Kredisi Kullanım Şartları

Denizbank Emekli Kredisi kullanabilmek için emekli maaşınızı Denizbank’a taşımanız gerekiyor. Maaşını taşıyanlara %1,24 oranlı ihtiyaç kredisi verilebiliyor. Bununla birlikte kredi notu şartı da var. Kredi notu düşük olanlara Denizbank emekli kredisi çıkmayacaktır.

DİKKAT: Dul ve yetim maaşı alanlar da maaşlarını Denizbank’a taşıyıp bu krediyi kullanabilirler.

Denizbank Emekli Kredisi 2021’in Avantajları Nelerdir?

Bu kampanyanın en önemli avantajı %1,24’lük faiz oranıdır. Denizbank Emekli Kredisi 2021 kampanyasının diğer avantajı da maaş taşıma promosyonudur. Maaşını Denizbank’a taşıyan emekliye 1000 TL’ye kadar promosyon veriliyor. Promosyon kampanyasının detayları için tıklayın: https://yatırımhaber.com/denizbank-emekli-promosyonu/

36 aya kadar vade yapılabilen kredinin tüketiciye yansıyan toplam maliyeti şöyle:

Denizbank Emekli Kredisi 2021’in Toplam Maliyeti

Tahsis ücreti, hayat sigortası primleri ve vergiler gibi masrafları mevcut. Standart bir ihtiyaç kredisinden alınan masraflar Denizbank Emekli Maaş Kredisi için de geçerli diyebiliriz. Örnek maliyet tablosu aşağıdakine benzer olacaktır.

Örnek Kredi Tutarı10.000 TL
Vade12 Ay
Faiz Oranı%1,24
Dosya Masrafı50 TL
Aylık Taksit Tutarı916,11 TL
Toplam Maliyet%20,5917
Denizbank Emekli Kredisi 2021

Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Başvuru için Denizbank şubelerine gitmeniz gerekiyor. Kredi ve maaş taşıma işlemleri için nüfus cüzdanı yeterli olacaktır. Aklınıza takılan soruları alttaki yorum bölümünden bize sorabilirsiniz.

Kaynak: https://www.denizbank.com/bankacilik/emekli-bankaciligi/size-ozel-kampanyalarimiz/transfer-kredi.aspx

4 Yorum

  1. başka bankadan kredi çektim 48 ay 60000 tl emekliyim şu anda 7 taksit ödeme yaptım 2950 tl maaş almaktayım net ayrıca part taym çalışmaktayım sizin bankaya yapılandırma yapabilirmiyiz

    1. Maaşınızı Denizbank’a taşırsanız evet yapabilirsiniz. Denizbank şubelerine giderek bilgi alabilirsiniz.

  2. MAAŞIMI YAKLAŞIK OLARAK 4. YILA GİRDİ DENİZBANKTAN ÇEKMEKTEYİM EMEKLİYİM. AYRICA EMEKLİ MAAŞIMDAN HERHANGİ BİR KESİNTİ YAPILMAMAKTADIR. BAŞKA BANKALARA OLAN BORÇLARIMDAN DOLAYI TAKİBE GİRDİM. FAKAT BANKANIZLA PROMASYONDAN DOLAYI 3 YILLIK DAHA MAAŞIMI SİZDEN ÇEKECEĞİME DAİR TAAHHÜDÜM VAR 20 BİN LİRAYA İHTİYACIM VAR NEDEN VERİLMİYOR.

    1. Muhtemelen kredi skorunuz düşük çıkıyordur. O sebeple kredi vermiyor olabilirler. Şubenizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu