İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası Emekliye Kredi 2020 (Hesaplama ve Yaş Sınırı)

Ziraat Bankası emekli müşterilerine özel kredi veriyor. Kredinin faiz oranları, masrafları ve başvuru şartları aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Ziraat Emekli Kredisi, maaşını Ziraat Bankası’ndan alan emekli maaş müşterilerine veriliyor. Kampanyanın adı Emeklinin Artısı Tüketici Kredisi’dir. Diğer detaylar şöyle:

Ziraat Bankası emekli kredi hesaplama 2020

60 ay vadeli 20.000 TL emekli kredisinin maliyeti alttaki gibidir:

Kredi Tutarı20 Bin TL
Vade60 Ay
Faiz%0,98
Dosya Masrafı100 TL
Aylık Ödeme466,53 TL
Yıllık Maliyet%15,3311

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Faiz Oranı Bilgileri

Emeklinin artısı tüketici kredisinin faiz oranı %0,98’dir. Net faiz olan bu oran kredinin faiz maliyetini oluşturacaktır. Tüm masraflarla birlikte Ziraat emekli kredisi maliyetini üstteki tabloda görebilirsiniz.

Ziraat Bankası emekli kredisi limiti

Emekli en fazla ne kadar kredi çekebilir? Bankanın belirlediği net bir kredi limiti yok. Ama müşterinin gelir ve yaş durumuna göre kredi kullanım limiti banka tarafından sınırlanabilir. Müşteri yüksek tutarlı kredi talebinde bulunursa banka müşteriden ek teminat (ipotek, ek gelir vs) isteyebilir.

Ziraat Emekli Kredisi Kullanım Şartları Nelerdir?

Kredi sadece Ziraat Bankası müşterisi olan veya Ziraat Bankası müşterisi olma aşamasında olan emeklilere veriliyor. Bankanın resmi açıklaması şu şekilde: “Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart Combo, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az iki tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.”

Kaynak: https://www.ziraatbank.com.tr/tr/kampanyalar/emeklinin-artisi-kredi-paketi

Ziraat Bankası emekliye kredi yaş sınırı

Yaş sınırı konusunda bir bilgi verilmemiş. Ancak müşterinin yaşı ne kadar büyük olursa bankadan ek teminat talebi gelme ihtimali de bir o kadar artacaktır. Şubelere müracaat ederek daha kesin bilgi alabilirsiniz.

Ziraat Emekli Kredisi Başvurusu nasıl yapılır?

Başvurular Ziraat şubelerinden alınıyor. Kredi skoru uygun olmayan müşterilere kredi verilmemektedir. Bazı durumlarda müşteriden ek teminat istenebilir. Bu durumda alttaki belgeleri temin etmeniz gerekir:

Ziraat Bankası Emekli Kredisi İçin Gerekli Evraklar

Ziraat Emekli Kredisi’ne sadece banka müşterileri başvurabiliyor. Bu sebeple müşteriden gelir belgesi veya maaş bordrosu istenmiyor. Müşteriden ek gelir veya ipotek gibi teminatlar istenirse ilgili gayrimenkule ait kira kontratı veya tapu belgesini şubelere getirmeniz gerebilir.

PTT emeklilere anında özel kredi veriyor. Detaylı bilgi için hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/ptt-kredi-basvurusu-2018-ptt-emekli-kredisi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu