Kart Başvuru Sorgulama

Ziraat Bankası Başvuru Takip – Sorgulama(Kredi-Kredi Kartı)

Ziraat Bankası'na kredi veya kredi kartı başvurusu yaptıysanız ve başvuru sonucu size bildirilmediyse internetten sorgulama (başvuru takibi) yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için yazının devamına bakınız...

Sponsorlu Reklamlar

Ziraat Bankası’na yaptığınız başvuruların durumunu istediğiniz zaman sorgulayabilirsiniz. Bunun için bankanın özel olarak hizmet veren web sayfasını kullanabilirsiniz. Detaylar şöyle:

Ziraat Kredi Başvuru Sorgulama 2020

Kredi başvuru sorgulaması için bu bağlantıya tıklayınız: https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/kredi-karti-basvurusu/basvuru-sorgulama

Yukarıdaki bağlantı bankanın başvuru sorgulama sayfasıdır. TC kimlik ve cep telefonu numaranızı ilgili kısımlara girip SORGULA butonuna tıkladığınızda başvuru durumunuz görüntülenir.

DİKKAT:  Sayfada bulunan “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca gerçekleştirilen ilgili “Bilgilendirme” yi okudum. Kişisel verilerimin “Bilgilendirme”de belirtilen kapsamda işlenmesini kabul ederim.” İbaresinin solundaki kutucuğu işaretlemeden sorgulama yapılmaz.

Sayfanın görüntüsü alttaki gibidir:

Ziraat Bankası Başvuru Sonucu Öğrenme
Ziraat Bankası Başvuru Sonucu Öğrenme

Ziraat Bankası kredi kartı başvuru sonucu

Kredi kartı başvurusu sorgulamak için de yukarıda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bankkart Combo, Bankkart Genç ve tüm hesap kartı başvurularınızı sorgulayabilirsiniz.

Ziraat Mobil Başvuru Takip

Ziraat Bankası’nın mobil uygulamasına giriş yaparak da başvuru sorgulama yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken işlemler şunlardır:

  • Ziraat Mobil uygulamasına internet şifrenizle giriş yapın
  • Ardından ana sayfanın sol üst kısmındaki menü simgesine basın
  • Menü sayfasında bulunan Başvurular sekmesine girin
  • Başvurular sayfasındaki Başvuru Takip seçeneğine girin
  • Başvuru Takip bölümünden kredi ve kredi kartı başvuru durumunu görebilirsiniz.

DİKKAT: Yukarıdaki özellikten sadece Ziraat müşterileri faydalanabilir. İnternet şifreniz yoksa https://yatırımhaber.com/ziraat-bankasi-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-484/ bağlantısına tıklayıp nasıl şifre alacağınızı hemen öğrenin.

Web üzerinden internet bankacılığına giriş yaparak da başvuru durumunuzu takip edebilirsiniz.

Ziraat Bankası kredi onay süresi

Kredi ve kredi kartı başvuruları genelde birkaç dakika içinde sonuçlanır. Bazı durumlarda onay süresi uzayabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda müşteri hizmetleri üzerinden veya yukarıdaki yöntemlerle başvuru takibi yapabilirsiniz.

Müşteri Hizmetlerinden Başvuru Takibi

444 00 00 – 0850 220 00 00 numaralı hatları arayıp müşteri temsilcisine ulaşarak başvuru sorgulama yapabilirsiniz. Yardıma ihtiyacınız olursa yorum kısmından bize ulaşabilirsiniz.

Canlı Chat Özelliğiyle 1 Dakikada Ziraat Başvuru Sorgulama

Müşteri temsilcinize telefonla ulaşamadıysanız Ziraat Bankası Canlı Destek özelliğini kullanabilirsiniz. Bu işlem için tarayıcı üzerinden Ziraat internet bankacılığına giriş yapmalısınız. Ziraat Mobil üzerinden canlı destek verilmemektedir. Canlı destek hakkındaki tüm detaylar alttaki videoda:

Ziraat Bankası Başvuru Sorgulama (Canlı Destek)

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu