Kart Başvuru Sorgulama

Garanti Kredi Kartı Başvurusu Sorgulama (Video Eklendi)

Garanti Bankası'na hesap kartı veya kredi kartı başvurusu yapan okurlarımız için başvuru durumunu sorgulama yöntemlerini açıkladık. Detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Garanti Bankası kredi kartı başvuru sorgulaması için en kolay yöntem bankanın başvuru takip sayfasını kullanmaktır. Bonus, Miles And Smiles, Flexi ve Money Kart türündeki kredi kartı başvurularınızın durumunu altta verdiğimiz bağlantı üzerinden öğrenebilirsiniz:

Garanti Bankası Kredi Kartı Başvuru Takip

Kredi kartı başvuru takip için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. Sistemden bu şekilde başvuru sorgulama yapabilmeniz için form numarası, cep telefonu numarası ve doğum tarihi bilgilerine ihtiyaç vardır. Form numarası, başvuru yaptığınızda size sms ile gönderilmiş olan numaradır. Bu numarayı bilmiyorsanız Garanti çağrı merkezi 444 0 333’ü arayın.

Yukarıda verdiğimiz bağlantı, Garanti Bankası’nın kredi kartı başvuru sonucu öğrenme sayfasıdır ve tamamen güvenlidir. Bugünlerde dolandırma amaçlı sahte web sayfaları çok arttı. Bu sebeple bilgilerinizi paylaşmadan önce  ilgili sayfaların güvenilirliğinden emin olmalısınız.

Garanti Mobilden Kart Başvuru Sorgulama Videosu

Müşteriyseniz, Garanti’nin mobil uygulamasına şifrenizle giriş yaptıktan sonra kart başvuru durumunuzu kolayca görebilirsiniz. Alttaki videoda gösterilen işlemleri yapmanız yeterlidir:

Garanti Bankası Kredi Kartı Başvurusu Sorgulama Ekranı

Müşteri Hizmetlerinden Kart Başvurusu Takibi

444 0 333 numaralı Alo Garanti müşteri hizmetlerini aradıktan sonra sesli yanıt sistemi sizi karşılayacaktır. Telesekreter size yapmak istediğiniz işlemi soracaktır. Komutu duyduktan sonra “Kredi Kartı Başvuru Sonucu Öğrenmek” ifadesini anlaşılır bir şeklide söylerseniz sistem sizi yönlendirecektir. Bu şekilde sonuç alamazsanız doğrudan müşteri temsilcisine bağlanarak talebinizi bildirebilirsiniz.

Garanti Kredi Kartı Teslim Süresi

Kredi kartı başvurunuz onaylanınca kartınız bastırılır ve kuryeye verilir. Kartın müşteriye ulaşması ortalama 10 gün civarındadır. Ancak bazı durumlarda, genelde kurye firmalarından kaynaklı olarak, bu süre uzayabiliyor. Böyle durumlarda Garanti Bankası’nın müşteri hizmetlerini arayabilir veya şikayet bildirimi sayfasını kullanabilirsiniz.

DİKKAT: Kredi kartınız kuryeye verildi ve size bir türlü ulaştırılmadı mı? Garanti Bankası’nın çalıştığı kurye firmasını ve kargo takip bilgilerini görmek isterseniz hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/garanti-kredi-karti-kargo-takip/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu