IBAN Sorgulama

Yapı Kredi IBAN Sorgulama Hesap-Müşteri Numarası Öğrenme

Yapı Kredi iban sorgulama; şube kodu, müşteri numarası ve hesap numarası öğrenme yöntemleri aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Yapı kredi iban öğrenme işlemini internetten yapabilmeniz için Yapı Kredi Bankası hesap numaranızı bilmeniz gerekiyor. YKB hesap numaranızı biliyorsanız bağlantıya tıklayıp iban sorgulama yapabilirsiniz: https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/hesaplama-araclari/iban-sorgulama

Hesap numaranızı öğrenmek için alttaki yöntemleri kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi Hesap No Öğrenme

1- Yapı Kredi Bankası internet şubesinden hesap no öğrenme:

İnternet şubesi şifrenizi kullanarak sisteme giriş yapın. Hesaplarım menüsüne gelin. İstediğiniz hesaba ait bilgi dökümüne ulaşın. Aynı menüden YKB iban sorgulama da yapabilirsiniz. YKB internet şifreniz yok ise alttaki bağlantıya tıklayın: https://yatırımhaber.com/yapi-kredi-bankasi-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-542/

2- Müşteri hizmetlerinden YKB hesap no öğrenme:

444 0 444 numaralı çağrı merkezini arayıp hesap numaranızı öğrenebilir ve iban sorgulama yapabilirsiniz.

3- YKB bankamatiklerinden ve şubelerinden:

Yapı Kredi kartınızla ATM’lerden hesap bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bunun dışında direkt banka şubelerine müracaat edip hesap bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Yapı kredi hesap numarası kaç haneli?

8 hanelidir. 26 haneli Yapı Kredi ibanının son 8 hanesi hesap numarasıdır. YKB hesap numarası genelde banka kartlarının üzerinde yazmamaktadır. Hesap kartında genelde müşteri numarası yazmaktadır.

Yapı Kredi müşteri numarası öğrenme

Yapı Kredi müşteri numarası, banka kartının sol alt köşesinde yazmaktadır. YKB müşteri no 9 hanelidir. Alttaki örnekteki gibi kart sahibinin adının altında yazılıdır:

Yapı Kredi Müşteri No Öğrenme
Yapı Kredi Müşteri No Öğrenme

Yapı Kredi şube kodu öğrenme

Yapı Kredi Bankası şube kodunu Şube ve ATM arama sayfasından öğrenebilirsiniz. İlgili sayfanın adresi alttadır: https://www.yapikredi.com.tr/sinirsiz-bankacilik/atm/sube-ve-atm-arama

Şube kodu öğrenme sayfasındaki il, ilçe, mahalle/semt bilgilerini doldurup Arama Yap butonuna basarak şube kodunuzu bulabilirsiniz. Sorgulama sayfasının görseli alttaki gibidir:

Yapı Kredi Şube Kodu Sorgulama
Yapı Kredi Şube Kodu Sorgulama

Dilerseniz sadece Anahtar Kelime bölümünü kullanarak da şube kodunu öğrenebilirsiniz. Biz örnek olarak Ankara Organize Sanayi kelimelerini arattık. Arama sonucu aşağıdaki gibi çıktı:

YKB Şube Kodu, Adresi, Telefonu
YKB Şube Kodu, Adresi, Telefonu

Örnek resimdeki şube kodunu kırmızı dikdörtgen içine alarak işaretledik. Bu şekilde yapacağınız sorgulamalarda şubenin adresini, telefon numarasını ve fax numarasını da öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi Mobilden IBAN Öğrenme

Yukarıda belirttiğimiz iban, hesap no, şube kodu vs bilgilerin tamamını Yapı Kredi Mobil uygulamasındaki “Hesaplarım” menüsü üzerinden görebilirsiniz. Ayrıntılı anlatım için tıklayın: Yapı Kredi Bankası IBAN Öğrenme | Hesap No ve Müşteri No Sorgulama

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu