IBAN Sorgulama

Denizbank IBAN Öğrenme ve Hesap Numarası Sorgulama

Denizbank iban, hesap numarası, şube kodu ve ek no bilgilerini internet şubesinden, çağrı merkezinden ve bankanın web sayfasından kolayca öğrenebilirsiniz. İşlem detaylarını aşağıda paylaştık...

Sponsorlu Reklamlar

Denizbank iban sorgulama, hesap no ve şube kodu görüntüleme işlemlerini Denizbank mobil üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Uygulamaya şifrenizle giriş yaparak alttaki talimatları takip etmeniz yeterlidir.

Denizbank Mobil şifreniz yoksa tıklayın: https://yatırımhaber.com/denizbank-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-510/

  • Denizbank mobil şube ana sayfasının en alt kısmında bulunan “Hesap/Kart” sekmesine girin.
  • “Hesaplar” sekmesine girin. Bu sayfada Denizbank’ta bulunan bütün hesaplarınızı göreceksiniz.
  • Iban, hesap numarası şube kodu ve ek no bilgilerini öğrenmek istediğiniz banka hesabının üstüne basın.
  • Bu şekilde ilgili hesabı detaylarını görebilirsiniz. Bu işlemi uygulamalı olarak görmek isterseniz alttaki videoyu inceleyebilirsiniz. Diğer yöntemleri yazının devamında görebilirsiniz…
Denizbank iban sorgulama ve hesap no öğrenme

Denizbank Çağrı merkezinden iban sorgulama

0850 222 0800 numaralı Denizbank müşteri hizmetlerini arayın. Sesli yanıt sistemi size yapmak istediğiniz işlemi soracaktır. İlgili kaydı duyduktan sonra “IBAN Sorgulama” ifadesini anlaşılır bir şekilde söyleyin. Sistem sesinizi algıladığında sizden TC kimlik numaranızı veya 16 haneli kart numaranızı isteyecektir. Bunlardan birini tuşlayın ve Denizbank ibanınızı öğrenin.

Denizbank IBAN Hesaplaması Nasıl Yapılır?

IBAN hesaplama işlemi için şube kodu, hesap numarası ve ek numarasını bilmeniz gerekiyor. Bunları biliyorsanız https://www.denizbank.com/birikim-yonetimi/mevduat-urunleri/iban.aspx sayfasına gidin. Hesabınızın bağlı olduğu şubeyi seçin, hesap numaranızı ve ek numaranızı girip Denizbank iban hesaplaması yapın.

Denizbank iban hesaplama sayfası
Denizbank iban hesaplama sayfası

Denizbank Hesap Numarası Nasıl Öğrenilir?

Denizbank hesap no bazı kartların üstünde yazmaktadır. Kartınızda yazmıyorsa müşteri hizmetlerinden veya internet bankacılığından hesap numaranızı öğrenebilirsiniz.

Denizbank Hesap Numarası Kaç Hanelidir?

Denizbank hesap numarası 8 hanelidir ve ibanın içinde geçmektedir. Denizbank IBAN Çözümlemesi yaparak hesap numaranızı çıkarabilirsiniz. Alttaki örneği inceleyebilirsiniz:

Denizbank ibandan hesap numarası çıkarma
Denizbank ibandan hesap numarası çıkarma

Denizbank şube kodu ve ek no nerede yazar?

Eğer şube adını biliyorsanız yukarıda vermiş olduğum web sitesi üzerinden şube kodunuzu öğrenebilirsiniz. Bilmiyorsanız Denizbank Mobil’den “Hesap/Kart- Hesaplar” sekmelerini takip edip bilgilerini görmek istediğiniz hesabı seçerek iban, şube kodu, ek no ve hesap no bilgilerini görebilirsiniz. İlgili sayfada şube kodu ve ek no şöyle görünecektir:

Denizbank şube kodu ek no nerede yazar?
Denizbank şube kodu ek no nerede yazar?

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu