IBAN Sorgulama

Vakıfbank IBAN Sorgulama Hesap-Müşteri Numarası Öğrenme

Vakıfbank iban öğrenme; şube kodu, müşteri no ve hesap no sorgulama yöntemleri aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Vakıfbank iban sorgulama için 16 haneli Bankomat kart numaranız gereklidir. Bu numarayla Vakıfbank iban hesaplama sayfası üzerinden iban ve hesap numaranızı öğrenebilirsiniz. Detaylı anlatım aşağıda:

Vakıfbank iban öğrenme (resimli anlatım)

Vakıfbank iban bulma işlemi için kartınız ön yüzünde bulunan 16 haneli kart numaranızı veya hesap numaranızı iban hesaplama sayfasındaki kısma girin. İlgili sayfa: https://subesizbankacilik.vakifbank.com.tr/ibanogren/Subesiz2/IbanOgren.aspx 

Vakıfbank iban öğrenme
Vakıfbank iban öğrenme

Kart/Hesap Numaranız bölümüne 16 haneli kart numaranızı girip IBAN Öğren butonuna basın. Bilgiler doğru ise IBAN’ınınız sayfanın alt kısmında görüntülenecektir. Aynı sorgulama işlemini Vakıfbank hesap no ile de yapabilirsiniz. IBAN 26 hanelidir.

Yukarıdaki yöntemle Vakıfbank Yatırım Hesabı IBAN bilgisine de ulaşabilirsiniz. Yatırım hesap numaranızı yukarıdaki resimde gördüğünüz ikinci bölüme yazdıktan sonra IBAN Öğren tuşuna basmanız yeterlidir.

Vakıfbank Hesap No Öğrenme

Yukarıdaki iban sorgulama ekranından Vakıfbank hesap numarasını da öğrenebilirsiniz. İlgili ekranın alt kısmında ve IBAN bölmesinin hemen üstünde Vakıfbank hesap numarasını görebilirsiniz.

Vakıfbank hesap no kaç haneli?

Vakıfbank hesap no 17 haneli, müşteri no 12 haneli ve iban no 26 hanelidir.

Vakıfbank hesap numarası ibanın son kaç hanesi?

Vakıfbank ibanın son 17 hanesi hesap numarasıdır. Müşteri numarasını öğrenmek için aşağıya bakınız:

Vakıfbank müşteri numarası öğrenme

Vakıfbank müşteri numarasını öğrenmek için bankomat kartın ön yüzüne bakabilirsiniz. Alttaki örnek görüntüyü inceleyiniz:

Karttan Vakıfbank Müşteri Numarası Öğrenmek
Karttan Vakıfbank Müşteri Numarası Öğrenmek

Kart sahibinin adının altın yazan 12 haneli numara Vakıfbank müşteri no’dur. Iban ve hesap no sorgulamak için kullanmanız gereken numara ise 16 haneli kart numarasıdır. Kart numarası genelde büyük puntolarla yazılmıştır.

Vakıfbank Şube Kodu Öğrenme

Hesabınızın bulunduğu Vakıfbank şubesinin bir kodu vardır. Bu kod bazı sorgulama işlemleri için gerekebilir. Vakıfbank şube kodu sorgulamak için https://www.vakifbank.com.tr/atmsube-arama.aspx?pageID=548 adresine tıklayın. Sayfa görüntüsü aşağıdaki gibi olacaktır:

Vakıfbank Şube Kodu Sorgulama Ekranı
Vakıfbank Şube Kodu Sorgulama Ekranı

Sayfadaki il, ilçe ve mahalle bilgilerini seçerek Vakıfbank şube kodunu öğrenebilirsiniz. Şube kodunu biliyorsanız ilgili şubenin adresini de sorgulayabilirsiniz.

Diğer Sorgulama Yöntemleri

Vakıfbank iban, hesap no, müşteri no ve şube kodunu internet bankacılığından ve müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. Vakıfbank’ın 7 gün 24 saat hizmet veren müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0724’tür.

Vakıfbank internet bankacılığına giriş yapıp bütün bilgilere erişebilirsiniz. İnternet şifreniz olmadan bu hizmetten faydalanamazsınız. Vakıfbank internet şifresiniz henüz yoksa alttaki adresi ziyaret ediniz: https://yatırımhaber.com/vakifbank-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-489/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu