Kart Şifresi Alma

ING Kart Şifresi Alma (SMS, İnternet, Çağrı Merkezi)

ING kart şifresi belirlemek veya yenilemek için sms, internet ve telefon bankacılığını kullanabilirsiniz. Alttaki yöntemleri uygulayıp şifrenizi hemen alabilirsiniz…

Sponsorlu Reklamlar

ING kart şifresi alma sms yöntemi: SIFRE yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra kart numaranızın son 4 hanesini yazıp 2205‘e sms olarak gönderin. Kart numarası; kartın ön yüzünde bulunan 16 haneli numaradır. Bu şekilde ING’ye ait bütün kartlar için şifre alabilir veya değiştirebilirsiniz.

ING Kredi Kartı Şifresi Alma SMS ve Çağrı Merkezi

ING Bonus ve ING Pegasus kart şifre alma işlemlerini de yukarıdaki gibi sms ile yapabilirsiniz. Kart şifre işlemlerini 0850 222 0 600 numaralı müşteri hizmetleri üzerinden de yapılıyor. Numarayı arayıp müşteri temsilcisinden destek alabilirsiniz.

Turuncu Ekstra Kart Şifresi Alma

Turuncu Kart, Turuncu Ekstra kart ve tüm bankamatik kartları için 2205 sms servisi veya 0850 222 0 600 ING çağrı merkezi vasıtasıyla şifre alabilirsiniz. Yazının başında belirttiğimiz işlemleri aynen uygulayabilirsiniz.

ING kart şifresi öğrenme işlemini 2205 sms servisiyle yapabilmeniz için cep telefonu numaranızın banka veri tabanında güncel olması gerekir. Numara ve kişisel bilgi güncelleme işlemini ING internet şubesi üzerinden şu menüleri takip ederek yapabilirsiniz: İnternet Şubesi Ayarlar> Profil> İletişim Tercihleri

ING Kart Şifremi Unuttum

SIFRE boşluk kart numarasının son 4 hanesini yazıp 2205’e gönderip aynı şekilde şifrenizi yenileyebilirsiniz. Aynı işlemi internet bankacılığından yapma için: Kart Ayarlarım> Bana Özel> Şifre işlemlerim menülerini takip edin.

Kart borcunuzu öğrenmek için tıklayın: https://yatırımhaber.com/ing-kredi-karti-borc-sorgulama/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu