IBAN Sorgulama

ING Bank IBAN Sorgulama (Ek No, Müşteri No, Şube Kodu)

ING Bank müşteri numarası, şube kodu, hesap uzantısı, iban ve hesap sorgulama işlemlerini yazının devamından öğrenebilirsiniz.

Sponsorlu Reklamlar

İlk olarak ING Bank internet bankacılığı üzerinden hesap bilgilerini nasıl öğreneceğinizi anlattık. Alttaki talimatları uygulayabilirsiniz:

ING Bank Hesap Sorgulama

1-ING internet şubesine giriş yapın. Şifrenizi bilmiyorsanız bu bağlantıya tıklayın: https://yatırımhaber.com/ing-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-512/

ing bank hesap sorgulama
ing bank hesap sorgulama

2- Ana menü üzerindeki Hesaplar sekmesine girin. İlgili bölüm üstteki gibi görünür:

ING Müşteri Numarası Sorgulama
ING Müşteri Numarası Sorgulama

3- Hesaplar menüsünde ING Bank’ta bulunan bütün hesaplar görünecektir. Bu menüde müşteri numaranızı, hesap türünü ve hesap uzantısını görebilirsiniz. Belirttiğimiz bilgileri üstteki resimden inceleyiniz. Bu hesaplardan dilediğinizi seçin ve devam edin.

ing şube kodu öğrenme
ing şube kodu öğrenme

4- IBAN ve şube kodunu da görmek isterseniz; bilgi almak istediğiniz hesaba tıklayın ve açılan sayfadaki İNCELE butonuna basın.

ing iban öğrenme
ing iban öğrenme

5- Hesap inceleme kısmında ING şube kodunu, müşteri numarasını, hesap türünü, hesap uzantısını (ek no) ve ibanı görebilirsiniz.

ING Şube kodu

Müşteri olduğunuz ING şubesine ait olan özel bir numaradır. Yukarıdaki örnek hesap, 299 kodlu Kızılay/Ankara şubesinde bulunmaktadır.

ING hesap türü

Bankada açılan mevduat hesabının cinsidir. Örnek resimde ING müşteri nodan sonra yazılımıştır. Bu hesap türleri şöyle kodlanır:

  • MT: Vadesiz TL Hesabı
  • MY: Vadesiz Döviz Hesabı
  • VT: Vadeli TL Hesabı
  • VY: Vadeli Döviz Hesabı

ING Bank hesap uzantısı

Ek no da denir. Hesap türünden sonra yazılan numaradır.

ING müşteri numarası kaç hanelidir?

ING müşteri no 8 hanelidir. Her müşteri için özel olarak oluşturulur. Bu numarayı iban üzerinden çözümlemek mümkün değildir.

ING Bank iban hesaplama sayfası

Müşteri numaranızı, şube kodunu, hesap türünü ve hesap uzantısını biliyorsanız ING’nin sorgulama sayfasından iban sorgulama yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şeyler şunlardır:

ing bank hesap numarası öğrenme

Hesap numaranızı ve yukarıda anlatılan bütün bilgileri ING çağrı merkezinden de öğrenebilirsiniz. 0850 222 0 600 numaralı hattı arayıp yardım alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu