IBAN Sorgulama

Garanti IBAN Sorgulama Şube Kodu ve Hesap No Öğrenme

Garanti iban sorgulama işlemini hesap no ve şube koduyla internetten yapabilirsiniz. Garanti hesap no öğrenme, müşteri no öğrenme ve şube kodu sorgulama bilgilerini aşağıda paylaştık. (Not: Uygulamalı video yazının sonuna eklenmiştir.)

Sponsorlu Reklamlar

Garanti Bankası iban öğrenme

Şube kodu ve hesap numaranızı biliyorsanız alttaki bağlantıya tıklayın. Açılan sayfaya hesap no ve şube kodu bilgilerinizi girin. Garanti Bankası hesap no, şube kodu ve müşteri numaranızı öğrenmek için yazının devamına bakın…

https://www.garantibbva.com.tr/tr/bireysel/mevduat_ve_yatirim/mevduat_urunleri/ssl/iban_sorgulama.page

Garanti iban öğrenme
Garanti iban öğrenme

Garanti Bankası İban sorgulama ekranı yukarıda verdiğimiz örnek resimdeki gibi görünür. Hesap numaranızı ve şube kodunuzu bilmiyorsanız alt başlığa bakınız.

Garanti Bankası şube kodu öğrenme

Yukarıdaki resimde Şube Kodları bölümünden bağlı olduğunuz Garanti Bankası şubesinin kodunu öğrenebilirsiniz. Garanti şube kodları en az 1 en çok 4 hanelidir.

Garanti Bankası Hesap Numarası Öğrenme

Hesap numaranızı Garanti Bankası’nın müşteri hizmetleri olan 444 0 333 hattından öğrenebilirsiniz. Hesap numarası 7 hanelidir. Garanti hesap numarası ve şube kodu iban üzerinde mevcuttur. Alttaki örnek resimde hesap no ve şube kodunu gösterdik.

Garanti iban hesaplama (Çözümleme)

Garanti iban hesaplama
Garanti iban hesaplama

Garanti ibanının son 7 hanesi hesap numarasıdır. Yukarıdaki 483 numaralı şube kodu Ankara/Ümitköy şubesine aittir. Şube kodları en az 1 en çok 4 basamaklı olabilir. Örnek: Abidinpaşa/Adana şube kodu 1’dir. Dışkapı/Ankara şubesinin kodu ise 1388’dir.

Garanti müşteri numarası öğrenme

Garanti Bankası müşteri numaranızı kartınızın ön yüzüne bakarak öğrenebilirsiniz. Garanti müşteri numarası 8 hanelidir. Genelde kartın sol alt kısmında yer alır. Alttaki örnek görseli inceleyiniz:

Garanti Bankası Müşteri Numarası Öğrenme
Garanti Bankası Müşteri Numarası Öğrenme

Garanti iban bulma (Diğer Yöntemler)

444 0 333 numaralı çağrı merkezini arayıp Garanti Bankası iban, müşteri no, hesap no ve şube kodunuzu öğrenebilirsiniz. Bankanın mobil uygulaması veya web sayfası üzerinden internet bankacılığına giriş yaparak da bilgi alabilirsiniz.

Garanti Bankası internet bankacılığına giriş şifreniz yoksa alttaki bağlantıdan bilgi alabilirsiniz: https://yatırımhaber.com/garanti-bankasi-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-495/

Internet şubesine giriş yaptıktan sonra Hesap ve Kart>Hesaplar sekmeleri üzerinden istediğiniz banka hesabının şube kodunu, hesap numarasını ve ibanını görebilirsiniz. Garanti Mobilden iban öğrenme işleminş aşağıdaki videoda uygulamalı olarak gösterdim:

Garanti Cepten IBAN, Hesap No, Şube Kodu ve Müşteri No Görüntüleme

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu