Kart Başvuru Sorgulama

Denizbank Kredi Kartı Başvurusu Sorgulama (Başvuru Takip)

Denizbank kredi kartı başvurusu sorgulama işlemini 0850 222 0 800 numaralı çağrı merkezinden nasıl yapacağınızı ayrıntılı bir şekilde anlattık. Bütün detaylar aşağıda…

Sponsorlu Reklamlar

Denizbank kredi kartı başvurusu yaptıysanız başvuru sonucunuz genelde kısa sürede size bildirilir. Ancak bazı durumlarda süreç uzayabiliyor. Banka başvuru sonucunu size bildirmediyse aşağıdaki Denizbank kredi kartı başvuru sonucu öğrenme yöntemini kullanabilirsiniz:

Denizbank kredi kartı başvuru sonucu öğrenme işlemi

Öncelikle 0850 222 0 800 numaralı Denizbank çağrı merkezini arayın. Sesli yanıt sistemi sizden yapmak istediğiniz işlemi söylemenizi isteyecektir. Yönlendirmeye uyarak “Kredi kartı başvuru sonucumu öğreneceğim” derseniz, sistem sizi doğrudan Denizbank kredi kartı başvuru sonucu öğrenme menüsüne aktarır. Sesli yanıt sistemi bu aşamada TC kimlik veya cep numaranızı tuşlayıp Denizbank kart başvurunuzu sorgulamanıza imkan verecektir. Denizbank sesli yanıt sisteminden sorgulama yapamadıysanız alttaki yöntemi deneyin.

Denizbank başvuru takip (tuşlama yöntemi)

Sesli yanıt sistemini kullanmadan sadece tuşlama yaparak da başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Bunun için çağrı merkezini arayıp hiçbir tuşlama ve konuşma yapmadan 1 dakika kadar bekleyin. Bu süre sonunda sistem sizi tuşlama menüsüne yönlendirecektir. Bu aşamada sırasıyla şu tuşlara basın:

  • 4 numaralı şifre ve başvuru işlemleri
  • 2 kredi kartı başvurusu ve başvuru sonucu öğrenme menüsü
  • 2 başvuru sonucu öğrenme menüsü
  • Başvuru sonucunuzu cep numaranızı tuşlayıp öğrenmek isterseniz 1’i; TC kimlik numaranızı tuşlayıp öğrenmek isterseniz 2’yi tuşlayın.

NOT: Doğrudan müşteri temsilcisine bağlanmak isterseniz yukarıdaki aşamaya geldikten sonra sırasıyla 4 ve 0 tuşlarına basın.

Başvurum olumlu sonuçlandı, kartım ne zaman gelir?

Denizbank kart başvuru sorgulama işlemini yaptınız ve sonucun olumlu olduğunu gördünüz. Bu aşamada kartınızın kuryeyle adresinize ulaştırılmasını bekleyeceksiniz. Denizbank’ın ilgili kartı bastırma ve müşteriye iletme süresi yaklaşık 7-10 gün civarındadır. Denizbank’ın çalıştığı kargo firmasına ve kurye takip bilgilerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://yatırımhaber.com/denizbank-kredi-kartim-nerede/

Denizbank kredi kartı başvurum olumsuz sonuçlandı, ne yapmalıyım?

Bankalar kredi kartı başvurularını genellikle kredi notu yetersizliği sebebiyle reddetmekteler. Sık görülen diğer ret sebebi ise istenilen kartın limitiyle aylık gelirin dengesiz olmasıdır. Müşteri temsilcinizle görüşüp ret sebebini öğrenin. İstediğiniz kart limitiyle ilgili bir problem varsa limit talebinizi düşürüp tekrar başvuru yapın. Kredi skorunuz düşük olduğu için onay alamadıysanız bu makaleyi incelemenizi tavsiye ederiz: https://yatırımhaber.com/kredi-notu-nasil-yukselir/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu