İnternet Bankacılığı

Ziraat Katılım Bankası İnternet Şifresi Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

Ziraat Katılım internet bankacılığı şifre alma işlemleri ve Ziraat Katılım Bankası internet şubesi hakkındaki bütün ayrıntılar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Ziraat Katılım Bankası’nın internet bankacılığına giriş yapabilmek için alttaki talimatları uygulamanız yeterlidir. Detaylar şöyle:

Ziraat Katılım internet bankacılığı nasıl kullanılır?

Ziraat Katılım internet şubesi girişi için Ziraat Katılım müşterisi olmanın yanında internet şifresi de edinmek gerekir. Ziraat Katılım internet şubesi şifresi almak için alttaki işlemleri yapabilirsiniz.

Ziraat Katılım internet şubesi şifresi nasıl alınır?

Ziraat Katılım Bankası’nın resmi web sitesindeki internet bankacılığı sayfasında bulunan şifremi unuttum/bloke ettim sekmesinden şifre alabilirsiniz. İlgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz: https://esube.ziraatkatilim.com.tr/UnregisteredUser/NewUserRegistration_NonFlash.aspx?lang=TR

Şifre almak için Ziraat Katılım kartınızın numarası, şifresi ve son kullanma tarihini ilgili bölümlere yazmanız yeterli olacaktır.

Kartınız yoksa aynı kısımda bulunan Kartım Yok sekmesine basıp TC kimlik numaranız ve cep telefonu numaranızı girerek şifre oluşturabilirsiniz.

Ziraat Katılım çağrı merkezi numarası olan ​​​​0850 220 5000 arayarak da Ziraat Katılım internet şubesi şifresi alabilirsiniz. Ziraat Katılım müşteri temsilcisine hemen bağlanmak için dahili numaraya çevirdikten sonra 0’ı tuşlayınız.

Diğer bankaların müşteri hizmetleri numaralarını ulaşmak için Güncel Banka Numaraları adlı makalemizden yardım alabilirsiniz.  

Ayrıca diğer bankaların müşteri temsilcelerine kısa yolla bağlanma yöntemleri için Müşteri Temsilcisine Kısa Yolla Bağlanma Yöntemleri adlı yazımıza bakabilirsiniz.

Ziraat Katılım internet bankacılığı şifremi unuttum

Şifrenizi unuttuysanız veya internet bankacılığı erişiminiz bloke olduysa, yukarıdaki işlemlerin aynısını uygulayıp şifre yenileyebilirsiniz. Bloke kaldırma işlemi için ​​​​0 850 220 50 00 numaralı Ziraat Katılım çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.

Ziraat Katılım internet şubesi ile hangi bankacılık işlemleri yapılır?

Ziraat Katılım internet şubesi  yapılan işlemler şöyle:

  • Çeşitli finansman başvuruları yapabilirsiniz (tüketici finansmanı, konut finansmanı ve taşıt finansmanı),
  • Hesabınızdan başka hesaba para transferi yapabilirsiniz,
  • E-devlet kapısına Ziraat Katılım internet şubesi şifresi ile giriş yapabilirsiniz.
  • Döviz – altın hesabı açabilir; her an alış satış yapabilirsiniz.
  • Düzenli giderleriniz için hemen ödeme talimatı verebilirsiniz.
  • Ziraat Katılım hesaplarınızı günün her saati kontrol edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu