Krediler

Yapı Kredi Bankası Motosiklet Kredisi Veriyor

Sponsorlu Reklamlar

Yapı Kredi Bankası motosiklet satın almak isteyenlere finansman sağlıyor. Bu makalemizde Yapı Kredi motosiklet kredisi hakkında bazı soruları cevapladık. Yapı Kredi motosiklet kredisinin detayları şöyle:

Yapı Kredi motosiklet kredisinin özellikleri nelerdir?

Yapı Kredi Bankası tüketicilere motosiklet finansmanı sağlıyor. Yapı Kredi motosiklet kredisinin genel özellikleri ise şöyle:

  • Yapı Kredi Bankası motosiklet kredisi kapsamında en az 1000 TL kredi veriyor. Verdiği kredilere 36 aya kadar vade imkanı sunuyor.
  • İkinci el ya da sıfır kilometre motosikletlere kredi verilebiliyor.
  • Yapı Kredi Bankası satın almak istediğiniz motosikletin vergiler dahil anahtar teslim fiyatının %50’sine kadar kefilsiz ve teminatsız motosiklet kredisi veriyor.
  • 1 yaşından büyük olan ikinci el motosikletlere kredi verilmiyor.

Yapı Kredi motosiklet kredisi ek masrafları nelerdir?

Yapı Kredi Bankası’ndan kullanılan kredilerin bazı ek masrafları oluyor. Motosiklet kredisinin ek masrafları ise şunlardır:

  • Kullanacağınız kredi miktarının binde beşi kadar tahsis ücreti alınır.
  • BSMV kapsamında aylık faiz tutarının yüzde beşi kadar, KKDF kapsamında aylık faiz tutarının yüzde on beşi kadar vergi alınır. Bu vergiler motosiklet kredisinin bütün taksitlerine bu oranlarda eklenmektedir.
  • Yapı Kredi, motosiklet kredisi kullanmak isteyen müşteriye hayat sigortası yaptırmaktadır. Hayat sigortası yaptırmayı reddeden kişilere kredi verilmez. Bu sigortanın yıllık prim ücreti kredi türüne – tutarına ve kredi kullanan kişinin özelliklerine göre değişebilecektir.
  • Motosiklet kaskosu yaptırmak da zorunludur. Kaskoyu Yapı Kredi Bankası’ndan yaptırırsanız indirimli faizlerden faydalanabilirsiniz.

Yapı Kredi motosiklet kredisi örnek maliyet tablosu

Motosiklet Kredisi
(50.000 TL’ye 36 ay taksit)
Aylık Taksit Tutarı2.085 TL
Faiz Oranı (1-36Ay)%1,99
(Vergiler Dahil)
Toplam Maliyet75.093 TL

Bankanın resmi sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz: https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/motosiklet-kredisi

Yapı Kredi motosiklet kredisi faizi ne kadardır?

Yapı Kredi motosiklet kredisi faizi aylık %1,95’tir. Bu oran net faiz oranıdır. Vergi masraflar da eklenince oran yükselecektir.

Yapı Kredi motosiklet kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Yapı Kredi Bankası motosiklet kredisi başvurularını şubeler üzerinden almaktadır. Motosiklet kredisi için gerekli evraklar ile birlikte bankanın şubelerine giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. Peki, Yapı Kredi motosiklet kredisi için istenen belgeler nelerdir?

Yapı Kredi motosiklet kredisi için istenen belgeler nelerdir?

Yapı Kredi Motosiklet kredisi için istenen belgeler şöyle:

  • Satın alınacak taşıt 0 km ise proforma faturası, 2. el ise ruhsat fotokopisi (Satış gerçekleştikten sonra ise Noter Satış Senedi)
  • Kimlik Belgesi (Nüfus Cüzdanı)
  • İkametgah belgesi veya son 3 aya ait herhangi bir fatura ( Kredi başvurusu yapacak kişinin üzerine olacak)
  • Gelir belgesi

Proforma fatura motosiklete ait anahtar teslim fiyatını gösteren bir belgedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu