İnternet Bankacılığı

Yapı Kredi Bankası İnternet Şubesi Şifresi Nasıl Alınır?

Yapı Kredi internet bankacılığına giriş yapmak için Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek veya tarayıcı üzerinden Yapı Kredi internet şubesi sayfasına girerek şifre almanız gerekir. Şifre için alttaki yöntemleri kullanabilirsiniz...

Sponsorlu Reklamlar

Yapı Kredi Mobil’den internet şifresi alma

  • Yapı Kredi Mobil’i Google Play ya da Apple Store’dan indirin.
  • Uygulamayı açtığınızda karşınıza gelecek olan Giriş Yap/ Şifre Al sekmesine tıklayın.
Yapı Kredi Şifre Alma Ekranı
  • Ardından Şifre Al/Şifremi Unuttum sekmesine tıklayıp yönergeleri takip edin ve şifrenizi oluşturun.
Yapı Kredi Mobil Şifre Al/Şifremi Unuttum

Dikkat: Yapı Kredi internet şifresi oluşturmak için banka sistemine kayıtlı cep telefonunuzun yanınızda olması gerekir. Çünkü işlem esnasından ilgili numaraya doğrulama kodu gönderilmektedir.

Web Sayfası Üzerinden Yapı Kredi İnternet Şifresi Alma

Alttaki bağlantıya tıklayıp bankanın internet şifresi alma sayfasına geçebilirsiniz. Kimlik bilgilerinizi ve cep telefonu numaranızı kullanmak suretiyle ilgili sayfa üzerinden şifrenizi hemen oluşturabilirsiniz. Yapı kredi internet şifresi alma işlemi için tıklayınız.

Atmden Yapı Kredi internet şifresi oluşturma

Yapı Kredi ATM’lerini kullanarak internet bankacılığı şifresi alabilirsiniz. Kartınızı taktıktan sonra “Kullanıcı/Başvuru İşlemleri” menüsüne girerek ”kullanıcı işlemleri” sekmesini seçin. Karşınıza çıkacak olan sayfadaki “İnternet/Mobil Şube Başvurusu/Yeni Şifre Alma” sekmesini seçerek kolayca internet şifresi oluşturabilirsiniz.

Çağrı Merkezinden Yapı Kredi İnternet Şifresi Alma

444 0 444 / 0850 222 0 444 numaralı Yapı Kredi Bankası çağrı merkezini arayarak da internet bankacılığı şifresi edinebilirsiniz.

Müşteri temsilcisine direkt bağlanma yöntemlerini görmek için tıklayın: https://yatırımhaber.com/yapi-kredi-musteri-hizmetleri-direkt-baglanma/

Şubelerden Yapı Kredi internet şifresi alma

Yapı Kredi Bankası’na ait herhangi bir şubeden internet şifresi almanız mümkündür. Bankadaki görevliye internet şifresi almak istediğinizi söylemeniz durumunda gerekli yönlendirmeler yapılır. Cep telefonunuza şifre bilgileriniz gönderilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu