SMS Kredi

Yapı Kredi 4411 Sms Servisi ile Kredi Başvurusu

Sponsorlu Reklamlar

Yapı Kredi Bankası sms ile kredi veren bankalar arasında yer alıyor. Yapı Kredi’ye ait 4411 sms servisi ile şubesiz birçok işlem yapılabiliyor. Yapı Kredi’den sms ile İhtiyaç kedisi ve konut kredisi başvurusu yapmak mümkün…

Yapı Kredi sms kredi özellikleri nelerdir?

Bu başlıkta Yapı Kredi Bankası’nın sms ile  başvuru yapılabilen ihtiyaç kredisinin özelliklerini yazdık:

  • Sms ile kredi veren bankalar arasında yer alan Yapı Kredi, bu krediye 60 ay vade yapıyor.
  • Yapı Kredi sms kredi faiz oranları %1,69’dan başlıyor. Bu oranı müşteri profiline göre değiştirmek Yapı Kredi Bankası’nın elindedir.
  • Bu krediden kredi miktarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti alınıyor.
  • Hayat sigortası yaptırmayı zorunlu tutan Yapı Kredi, sigorta primi kapsamında yıllık ücret alıyor. Yıllık alınan bu ücret kişinin yaşına, cinsiyetine, sağlık durumuna, aldığı kredi miktarına göre farklılık gösterebiliyor.

Örnek kredi maliyet hesaplaması için tıklayın: https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/

Yapı Kredi sms kredi başvurusu nasıl yapılır?

Bankaya ihtiyaç ve konut kredisi için sms ile ön başvuru yapabilirsiniz. SMS ile başvuru işlemi aşağıdaki gibi yapılmalıdır:

Yapı Kredi Kredi Başvurusu

Yapı Kredi sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için Bireysel yazıp aralarda birer boşluk bırakarak T.C. kimlik numarası ve Aylık net gelirinizi 4411‘e gönderin.

Yapı Kredi sms ile konut kredisi başvurusu yapmak için Konut yazıp aralarda birer boşluk bırakarak T.C. kimlik numarası ve Aylık net gelirinizi 4411‘e gönderin.

Yapı Kredi Kredi Başvurusu
Yapı Kredi Kredi Başvurusu

Sms kredi hemen hesaba yatar mı?

Yapı Kredi Bankası’na sms ile yapılan başvurunuz kabul edilirse kredinizi almak için Yapı Kredi şubelerine gitmeniz gerekir.

Yapı Kredi sms ile kredi başvurusu sorgulama

Yapı Kredi Bankası’na yaptığınız kredi başvurularının durumunu sms ile hemen kolayca öğrenebilirsiniz. Yapı Kredi Bankası Bankası’na yapılan ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi durumunu şöyle öğrenebilirsiniz:

Yapı Kredi sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu sorgulama

Yapı Kredi sms ile ihtiyaç kredisi başvuru durumunu öğrenmek için BİREYSEL yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp T.C. kimlik numaranızı yazarak 4407’ye gönderin. Bu şekilde Yapı Kredi ihtiyaç kredisi başvurunuzun durumunu hemen öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi sms ile konut kredisi başvuru durumunu öğrenme

Yapı Kredi sms ile konut kredisi başvuru durumunu sorgulama işlemi için KONUT ve T.C. kimlik numaranızı arada bir boşluk bırakarak 4407’ye gönderin. Bu şekilde Yapı Kredi konut kredisi başvuru durumu kolayca öğrenilebilir.

Yapı Kredi sms ile taşıt kredisi başvuru durumunu öğrenme

Yapı Kredi sms ile taşıt kredisi başvuru durumunu sorgulama işlemi için TAŞIT yazıp T.C kimlik numaranızı yazın ve 4407’ye gönderin. Bu şekilde sms ile Yapı Kredi taşıt kredisi başvuru takibi yapabilirsiniz. Yapı Kredi sms ile kredi başvurusu sorgulama işlemleri yaparken kelime aralarında birer boşluk bırakmayı unutmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sms ile kredi veren diğer bankalar hakkında bilgi almak isterseniz https://yatırımhaber.com/sms-ile-kredi-veren-bankalar-hangileri-420/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sorularınızı yorum kısmına yazın kısa sürede cevaplayalım.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu